אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    מיטל
    29/05/2007

שלום,
    אני מאורסת לבחור ואנחנו אמורים להתחתן בעוד מס' מועט של חודשים.
    הבחור אדם מסורתי והסכמנו ביננו שלא נקיים יחסי מין עד החתונה.
    אבל - בינתיים יוצא שאני יורדת לו והוא לא וכן כעת לעשות זאת בשבילי.
    הייתי מגיעה לאורגזמה כתוצאה מחיכוך תוך כדי גירוי חזק היות ואני נמשכת מאוד לבחור וכמובן גם מאוד אוהבת אותו.
    פתאום הוא החליט שהוא לא רוצה להיכנס למצבים כאלה יותר מאחר והוא טוען שאנחנו עלולים בסוף לשכב מה ששנינו מעדיפים לדחות כרגע.
    הבעיה היא שמאז ששוחחנו על כך חל איזהשהוא מצב שאני מרגישה קצת דחויה וזה אף התבטא בכך שכשהגענו לסיטואציה דומה לזו שהיתה בעבר לא הצלחתי לגמור ואף ההנאה היתה פחותה בהרבה מזו שהיתה עד כה.
    אני חוששת שחלילה אני לא אצליח לגמור יותר ושיווצר אצלי חסם פסיכולוגי משום שאני כבר מרגישה מעט דחויה ומדוכאת.
    מה עליי לעשות???

אין לי כל ספק שזהו הבחור שאני רוצה לי לבעל אך אני לא רוצה שההנאה המינית שהיתה לנו עד כה תיפסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• לא אורגזמה

ד''ר חגית כהנא
    30/05/2007

מיטל היקרה
    את באה מרקע דתי והחלטתם לא לקיים יחסי מין לפני החתונה.
    אתם מגיעים למצבים קרובים מאד למגע מיני ומה שחברך אומר לך הוא:
    אני מאד נמשך אליך ורוצה אותך אך אני רוצה לכבד את ההחלטה שלנו לא לקיים יחסי מין ולכן כמו שנאמר במקורות הוא מבקש " לא תשים מכשול בפני עיוור"
    המנעו ממגע אינטימי ותגיעו לליל הכלולות מגורים וכמהים יותר
    שיהיה במזל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו