מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זייפתי...חסויה25/07/2015
שלום, אני בת 23 ויש לי חבר בגילי כבר ארבעה חודשים
הקשר שלנו מעולה וגם האינטימיות. הוא נורא משקיע ומשתדל להביא אותי תמיד לסיפוק אך איני מצליחה להגיע לאורגזמה על ידו ולכן נאלצתי לזייף בפעם הראשונה בחיי מכיוון שלא רציתי שירגיש שאינו מספק אותי כי הוא נורא נורא משתדל ולי פשוט לוקח יותר מ10 דקות להגיע לאורגזמה ואני צריכה להיות ממש פתוחה ומשוחררת איתו שכרגע זה לאט לאט נבנה אצלי . לכן לאורך כל הקשר שלנו יצא כך שאני מזייפת ב90% מהמקרים .
כרגע אני רואה שהמערכת יחסים שלנו פונה יותר לכיוון הרציני והייתי רוצה לספר לו שאיני גמרתי עד עכשיו כפי שחשב אלא זייפתי אך אני יודעת שזה יפגע בו והוא עוד עלול לאבד את האמון שלו בי ויחשוב שכל הסקס היה מזוייף שזה לא נכון כי אני כן נהנתי והמון.
איני יודעת איך לומר לו זאת או האם כדאי בכלל ? אולי יש דרך להגיע לסיםוק מהר יותר כי אני חושבת על זה יותר מדי? כי כרגע כביכול הוא התרגל לכך שהוא מביא אותי מינימום 3 פעמים לאורגזמה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זייפתי... - תגובה
אורית פס17/08/2015אכן בעיה,
לזייף לא מאפשר לשנות את המצב ולכן אינו מומלץ באף מקרה.
נשים רבות זקוקות לגרוי של 10 דקות כמוך ואפילו עד חצי שעה עמ"נ להגיע לאורגזמה,
את יכולה לספר לחבר ולהסתכן שיכעס ויפגע האמון ,אך אם תקחי אחריות ותסבירי שרצית לשמח אותו וממילא את מאד נהינת גם בלי אורגזמה [מה שגברים לפעמים מתקשים להבין] יתכן וימזער ת'נזק.
או לחלופין לומר שניהנת עד כה ולאחרונה את מתקשה [בשביל זה צריך להפסיק לזייף]
אני בעד אופציה ראשונה או פניה לטיפול בה יעזרו לך להגיע לאורגזמה קודם עם עצמך שזו הדרך היעילה ביותר ללמוד להגיע לאורגזמה עבור נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)