יוזמה בסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוזמה בסקס
    אורטל
    26/07/2015

שלום,
    אשמח מאוד להתייעץ איתכן על בעיה שמפריעה לי מספר חודשים
    התייעצתי בפורום זוגיות, קיבלתי תשובה (עצם ההתמסדות ותקופת הנישואים השגרתית+ הריון משפיעים על כמות יחסי המין) אך הפנו אותי לפורום הזה לקבל תשובה נוספת

אני ובעלי, בני 35, נשואים קרוב לשנה אחרי שיצאנו שנה לפני החתונה.
    בתקופת הזוגיות המוקדמת שלנו (לפני החתונה) היינו נפגשים בממוצע 2-3 פעמים בשבוע, כמעט בכל מפגש היינו מקיימים יחסי מין כאשר הדרישה הגיעה בעיקר מצידו (בחודשים הראשונים ממש היה לו קשה להתאפק).
    ככל שהקשר התייצב הוא היה פחות להוט על נושא הסקס וזה היה זורם בכיף ובנינוחות.
    כשעברנו לגור יחד התדירות ירדה מעט אך עדיין היינו מקיימים יחסי מין 3-4 פעמים בשבוע, רוב הפעמים היו ביוזמתו.
    מאז שהתחתנו משהו השתנה.
    כבר בירח הדבש שלנו בחו"ל (שארך חודש והיה ימים ספורים אחרי החתונה) החשק שלו ירד משמעותית ובקושי שכבנו.
    במהלך השנה בה אנו נשואים שכבנו בממוצע פעמיים בשבוע (בעיקר בסופי שבוע) כאשר ב-80% מהמקרים אני יזמתי.
    שוחחתי איתו על הנושא קרוב ל-5 פעמים, אמרתי לו שהיוזמה שלו חסרה לי, שאני צריכה מגע, חום, גם אם לא אגמור זה בסדר אבל אני צריכה להרגיש שהוא חושק בי, אך הדבר השתנה לשבוע ושוב חזר לקדמותו.
    חשוב לי לציין שבעלי כל הזמן מחמיא לי, נוגע בי, מחבק ומנשק בלי הפסקה אך ב-70% מהפעמים לא מביא זאת לידי סקס.

בויכוח האחרון שהיה לנו הערתי לו שוב על הנושא (חייבת לציין שאני בהריון, חודש רביעי ויש לי יצר מיני מוגבר מהרגיל). במהלך כל הויכוח הוא שתק, לא היה לו מה לומר לאף טענה שהעלתי, הוא לא התייחס ורק ציין כל הזמן שאני מדברת שטויות, שהוא נמשך אלי וחושק בי ושום דבר לא השתנה אך זה היצר המיני שלו, שאנחנו שוכבים בכמות מספקת ושמה שיש לנו כרגע מספק אותו בהחלט, גם טרח לצחוק עלי ולקרוא לי "חרמנית".

ביקשתי ממנו לקחת שוב לתשומת ליבו את הנושא ולהשתדל ליזום יותר
    מאז השיחה עברו 4 ימים ו... כלום.
    נוגע, מנשק, מחבק - לא מביא את זה לידי סקס.
    בסוף השבוע, יום שישי בבוקר מיהרנו לאיזו בדיקה ואז הוא שאל אותי "אם יש לנו זמן לסקס" (ועשינו), בשבת אני התחלתי קצת בקטנה ורמזתי לו והוא זרם.
    חשוב לי לציין שתמיד כשאני רוצה הוא זורם בכיף, נכנס לזה מאוד מהר, מתלהב ונהנה.
    כמות הפעמים שהוא יוזם בלי שאצטרך להתערב קמת נמוכה לאחרונה.

אני קצת נואשת, לא מסוגלת לדבר איתו יותר על זה
    מרגישה שנמאס לי ושזה ילך וידרדר יותר כשיגיעו הילדים
    לא מסוגלת גם לשוחח יותר על הנושא הזה כי אני לא מקבלת ממנו פידבק, הוא חושב שאני אוכלת סרטים ואני גם מצטיירת בעיניו כ"חרמנית" שכל הזמן רוצה.

זה חסר לי, יומיים ללא יחסי מין אני מתחילה להתחרפן
    אני מאוד מינית ומרגישה לאחרונה מאוד לא מסופקת
    לא יודעת מה לעשות
    אשמח לעזרה, סיבה למה זה קורה והאם יש משהו שאני יכולה לעשות (לעשות ולא לדבר)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוזמה בסקס

הוספת תגובה

• למה לא עונים להודעה שלי מה-26.7

אורטל
    29/07/2015

כשיש הודעות שנכתבו אחרי וכבר קיבלו מענה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוזמה בסקס - תגובה

אורית פס
    17/08/2015

שילי,
    קראתי את שאלתך והתייאשתי,השאלה ארוכה כל כך שנראה שאינה מתאימה לפורום כאן,
    נסי לקצר ולתמצת.
    הרי קשה לנהל בפורום זה מין סוג של טיפול כתוב.
    בגדול אומר שאם יש ביניכם פער בצרכים ואת חשה לא מרוצה לאורך זמן והבעיה לא נפתרת כדאי לשקול פניה לגורם מקצועי.

ועוד בגדול-ככל שהקשר מתמסד יתכן ומרכיב התשוקה ירד בהתאמה ,ככה זה כשהפרטנר מובן מאליו. ואז חשוב לבנות גם קצת ריחוק,מיסתןרין, יותר חיים אוטונומיים לכל אחד ופחות ביטויי חיבה מרגיעים...בתנאים אלו יתכן שתשוקה תשגשג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו