אני חייב הסבר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייב הסבר...
    גלעד
    05/08/2015

שלום לכם,
    בעקבות כך שפורום אורולוגיה ככל הנראה מת - אף אחד לא עונה שם המון זמן לפי מה שהבנתי - אני רוצה לעלות את השאלתי פה ומאוד מקווה שתענו לי.
    אז ככה... אני כרגע די צעיר, אבל שמעתי שבגיל מבוגר יש בעיות זקפה וזה משהו פיזיולוגי... מצאתי כלמני דברים באינטרנט על כך, אבל בכל מקום רשום משהו אחר ולא ברור לי עדיין, האם בעיות זקפה ותפקוד המיני תלויות בגיל?
    לפי מה שאני הבנתי זקפה לא קשורה לגיל וזה נטו בריאותי ופסיכולוגי, לעומת זאת יש איזה משהו שנקרא אנדרופאוזה וזה לא ברור לי כמו מנופאוזה... כי מנופאוזה בטוח קוראת לכל אישה, אבל אנדרופאוזה זה לא כזה בטוח... ופה אני בכלל הלכתי לאיבוד. האם זה אומר שלחלק זה כן מתקיים ולחלק זה לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חייב הסבר...

הוספת תגובה

• אני חייב הסבר... - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/08/2015

שלום גלעד,

כמו לנשים, גם לגברים יש גיל מעבר הבא לידי ביטוי באיפיונים שונים מנשים. עם הגיל, מסיבות של גיל, הורמונים, בריאות, מחלות כמו סכרת יתר לחץ דם, כולסטרול ועוד.... יש באופן טבעי ירידה בחשק ובתפקוד המיני.
    יחד עם זאת, אצל כל אחד מאיתץנו הגיל נותן את אותותיו באופן שונה.
    תוכל להכיר גברים בני 60 שיעמוד להם בצ'ק, ולעומתם גברים בני 60 שיזדקקו לג'ק!!
    ולכן אצל חלק תמצא יותר ואצל חלק פחות.....
    עד כאן...
    יש עוד שאלות?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו