טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 26 ואף פעם לא קיימתי יחסי מין כך גם בת זוגי. נסינו לקיים במגעים והכל היה נחמד ואף גמרתי בחוץ כי היא הייתה במחזור. כרגע כשאנו מנסים לעשות יש קושי... היא לוקחת גלולות.. כשאני גם בא לשים קונדום מסוג לייף אני מתחיל להרגיש כיבוי מיני והלהט לעניין מעט. אגב גם הקונדום לא נכנס עד הסוף ולא יודע אם זה ככה או שזה לא בסדר. מה ממליצים לעשות.. ושוב אנו מתחילים בנושא ואין נסיון בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אבי, אתה יכול להתאמן בלבישת קונדום באוננות כדי שתתרגל ותשכלל את המיומנות. אל תדאג, גברים רבים חווים היחלשות הזיקפה כשיש הפסקות של הגרוי מסיבות שונות,חשוב לזכור שהזיקפה תתעורר שוב ברגע שאתה מפנטז וחוזר לראש מיני. נראה לי שלא יזיק לשניכם איזה מדריך מין כגון" סקס עכשיו" שהוא קליל ומשעשע מעבר היותו מדריך טוב. נסה לחפש סרטוני הדרכה באינטרנט. מה שקובע שלא תהיה דליפת נוזל זרע לפתח הנרתיק ולכן קצה הקונדום נשאר מעט משוחרר כדי להכיל את נוזל השפיכה.מס' נסיונות באוננות יחזקו את הבטחון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד