חוסר ביטחון משתק ופחד גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון משתק ופחד גדול
    דוידי
    26/08/2015

שלום,
    אני בזוגיות כבר 4 שנים, אך לצערי אני סובל מפחד ממשי בנוגע לקשר שלנו שמונע ממני להמשיך איתו לשלב הבא...
    בקצרה:
    יש לי איבר מין קטן מאוד, דבר אשר פגע בי כבר בעבר מספר פעמים.
    בת זוג קודמת עזבה אותי עקב כך. אחרת בגדה בי במשך תקופה ארוכה (על פי דבריה מהסיבה הזו).
    הגרוע ביותר הייתה חברתי הראשונה, שבגדה בי גם בסטוץ חד פעמי ואחריו נפרדה ממני (ציינה שפשוט אחרי הסטוץ החליטה שצריכה מישהו עם 'יותר' - 'הבנתי מה אני מפספסת' על פי דבריה)

זה מוביל להיום.
    בת זוגתי ואני מנהלים קשר טוב, והיא מרגישה שמחה ומסופקת בו. עם זאת, אין לה ניסיון בסקס (הייתה בתולה כשהכרנו).
    כל הזמן אני מרגיש פחד נוראי שיום אחד היא תבגוד בי, גם אם חד פעמי, ותבין 'מה היא מפספסת'..
    בדרך כלל מצליח להתעלם מהפחד הזה, אך לאחרונה זה החמיר - היינו בצימר והחלטנו לקנות צעצועי מין, אחד מהם היה סוג של 'שרוול' המגדיל את האיבר. באותו יום גיליתי שגם היא מעדיפה משמעותית איברים גדולים. ע"פ דבריה זו הייתה האורגזמה הכי טובה שלה. מאז היא לעיתים דחופות מבקשת שנשתמש בצעצוע זה, ורק איתו היא מגיעה לאורגזמות חזקות.
    זה רק העצים את הפחד שלי.
    אני פשוט לא יודע איך להתמודד עם זה כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר ביטחון משתק ופחד גדול - תגובה

אורית פס
    06/09/2015

שלום דוידי,
    ממליצה לך לפנות לאורולוג [ויש שהם גם סקסולוגים] לבדיקה אנטומית וקביעה האם באמת מדובר כאן בפין קטן, בגדול רוב הגברים היו רוצים אבר מין גדול יותר ממה שיש להם..

החויות שעברת גורמות לך היום להתעסק בענין הגודל יתר על המידה ופוגע בכושר ההנאה וגם מכניס לחרדות לגבי המשך הקשר ,

לכן, לדעתי יועילו לך מס' שיחות טיפוליות -בנוסף לבדיקת האורולוג [אם גם אחריו תתקשה לחוש טוב עם גופך].

חשוב לזכור שלגבר יש המון מה להציע מעבר למידות האנטומיות של אבר המין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו