טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, מזה מספר שנים איני מרגישה כלל את איבר המין של בעלי כשהוא בתוכי. יש לנו שני ילדים. לדעתי הלידות הרחיבו לי את האזור וכך היות ואני התרחבתי בנרתיק כלל איני חשה אותו בתוכי. בעלי כל הזמן רוצה סקס. כל יום. אני חשה אונס מעצם העניין שאיני מרגישה כלום. תסכול גדול. פעם אחר פעם. מקיימת יחסים איתו. מחכה שיגמור. נכנסת למקלחת ודואגת לעצמי. עצוב לי מאוד שזה המצב. אני בת 30 ואנחנו 8 שנים יחד. מה אפשר לעשות? אין לי שום תחושה כשהוא בתוכי. אני אדם מיני, כל הזמן מפנטזת ולא מממשת. האם יש פיתרון לכך שהנרתיק התרחב? האם יש דרך לגרום לאיבר המין של בעלי להתרחב? עזרים למיניהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ידוע לי על עזרים שיעזרו לאבר המין של בעלך להתרחב, [אם כדאי לשאול בחנות סקס,שם למשל יש צעצוע מין שמאריך את האבר.
לענין הרחבת הנרתיק, יש כיום ניתוחיך המצרים את מידות פתח הנרתיק של נשים- כמובן שעל כך יש לקבל ייעוץ רפואי ,
נסי לתרגל תרגילים לחיזוק שרירי רצפת האגן ולכווצם בשעה שבעלך חודר כך תחושו שניכם טוב יותר את ההידוק...ואת את אבר מינו.[ניתן לפנות בקופה לפיזיותרפיסטית רצפת אגן שעובדת עם נשים.
האם את מגיעה לאורגזמה חיצונית? במידה וכן -זה משחרר מהתלות באיכות החדירה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד