מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיים בקיום יחסי מיןלימור05/05/2008
שלום! אני בת 21 נשואה 3 שנים לבעל אוהב ואכפתי ויש לנו 2 ילדים. בתקופת החברות היינו שוכבים כ-4 פעמים בשבוע. חודשיים אחרי החתונה נכנסתי להיריון ראשון ומאז חלה ירידה בקיום יחסי מין בעקבות חוסר חשק שלי.
הירידה החמירה יותר כשנכנסתי להיריון שני(כ-8 חודשים אחרי לידת הראשון).
יש לציין, הלידה הראשונה הייתה בקיסרי והשניה ברגיל.
בעקבות הלידה השניה חלו הרבה דברים אצלי בגוף:1) נתחיל בזה שאני סובלת מתחילת ההיריון השני ועד עכשיו(כ-10 חודשים אחרי לידה) מזיהומים בדרכי השתן/בנרתיק- אני כבר לא יודעת, כל פעם אומרים לי משהו אחר.
2) החיכוך של איבר מינו של בעלי בנרתיק שלי לא מרגיש אותו דבר- בעיניו נשאר אותו הדבר, בעיני מרגיש כאילו המקום רחב יותר וכשהוא חודר אליי אני מרגישה שזה כמו פקק שתוקעים בתוכי. זה לא כיף.
3) בנוסף לכל הדברים הנ"ל, יש לי בעיה שמאז הלידה צורב לי כשהוא חודר אליי ועוד יותר צורב כשאני הולכת להתפנות אחרי זה. משום מה, אני תמיד חייבת להתפנות אחרי סקס.
בגלל כל הבעיות האלה- חוסר חשק וכאבים הגענו למצב שאנחנו שוכבים פעם בחודש( אנחנו שומרים טהרת המשפחה אז גם ככה שבועיים אנחנו אסורים זה על זה).
האם יש תקווה? בעלי מיואש, אפילו כבר לא מנסה להדליק אותי כי יודע שאני אסרב.
האם נוכל להגיע למצב יותר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בטוח שכן
רועי06/05/2008אני ממש ממליץ לכם להפגש עם סקסולוג/ית מומחה שהוא גם גניקולוג מומחה כדי שיבדוק וידבר איתכם וביחד תפתרו את הבעיה.
תקבעו תור למשל לאחד מאלה שכאן למעלה באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)