רטוב מדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטוב מדי
    מעין
    27/09/2015

הי קוראים לי מעין ואני בת17 לאחרונה התחלתי לקחת גלולות ואיי וחבר שלי מקיימים יחסי מין בלי קונדום , הוא גומר בתוכי בפעם הראשונה ואז נהיה שם רטוב מדי עד כדי שיורד לו מרוב שהוא לא מרגיש את הפין שלו נכנס ויוצא כי רטוב מדי , אני רוצה להמשיך לעשות סקס איתו ולא רק גמירה אחת , לפני שלקחתי גלולות היינו שוכבים פעמיים שלוש לפחות , מה אוכל לעשות שאשפר את הסקס שלנו ? אולי שבפעם הראשונה יגמור בחוץ ושאר הפעמים בתוכי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטוב מדי

הוספת תגובה

• רטוב מדי - תגובה

20/11/2015

הרטיבות אינה דווקא משום שהוא גומר בפנים, אלא מפני שגם את מרטיבה כשאת מתעוררת מינית. זה נורמאלי ותקין.

אתם יכולים לשכב כמה שאתם רוצים בכל מפגש, אבל אל תשימו דגש על כמות החדירות וכמה פעמים זה קרה, אלא על ההנאה שלכם ועל כל מיני דברים שכייף ונעים לכם, אך אינם כרוכים רק בחדירה.

בכל זאת, המטרה העיקרית במפגש המיני שלכם הינה העינוג ההדדי ואת זה אפשר גם אם רטוב בפנים וגם אם יבש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו