אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    ויקו
    08/10/2015

שלום

כשאני מתחילה להתחמם ויש לי דחף לאונן לפני שאגמור ואגע בעצמי, ישר אני מרגישה פיפי וזו לא רק הרגשה אם אני הולכת לשירותים אני משתינה הרבה! אבל כל עוד אני משתינה אני לא יכולה להגיע לאורגזמה, חייב להיות פיפי כדי לאונן ולהגיע לאורגזמה, למה זה קורה יש בנות אפילו שמפריע להם לחוש כך והן לא יכולות לגמור כך, למה אני לא יכולה לגמור אם אין פיפי?
    שאלה אחרת אני מאוננת אך ורק עם הבטן בלי לגעת בדגדגן אני שמה מגבת בין ברגלים מעל הדגדגן ועולה ויורדת עם לחיצות על הבטן מתחת ותוך דקה אני גומרת, למה אני לא יכולה לגמור מנגיעות אצבע ישירות בדגדגן? למה אני לא יכולה לגמור כשאני על הגב? אולי יש הצעות שיעזרו לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• אוננות - תגובה

20/11/2015

אותם עצבים שאחראים על עוררות מינית (כשאת מתחממת) גורמים גם לכיווץ שלפוחית השתן, ועל כן את מרגישה אותה תחושה של רצון להשתין. כדאי להתרוקן טוב טוב לפני, כי אם באמת השלפוחית מליאה התחושה חזקה יותר ואף עשוייה להפריע להגיע לאורגזמה.

אוננות זה משהו אישי מאוד וצורת האוננות שאת מתארת נורמלית ונפוצה. יש כאלו שמאוננות עם מגע ישיר על הדגדגן ויש כאלו שמשתמשות במשהו אחר (כמו מגבת), כי התחושה על הדגדגן שלהן חזקה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו