מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אף אחד לא עונה לי ?! עזרה דחוףמישל22/11/2015
אני וחברה שלי כבר 4 חודשים ביחד והתחלנו לקיים סקס אנאלי בתדירות גבוהה בלי קונדום, שאני אומר גבוהה הכוונה לעד פעמיים כל סופש, אנחנו עושים את זה לאט עם הרבה חומר סיכה על בסיס מים ועם המון תשוקה , ונהנים מזה בטירוף .. כמובן שזה לא מהווה תחליף לנרתיק אבל השאלה שלי אם זה מסכן אותנו - את בת הזוג שלי בזה שזה אולי יכול לעשות לה נזקים עם השריר בפי הטבעת ביציאות לטווח הקצר או הארוך ועוד דברים ולי למחלות על איבר המין ... חשוב לי לציין כי שנינו נקיים ואני גומר בפנים שאנחנו עושים את זה ...
אשמח לתשובה מפורטת בנושא על מין אנאלי ...
עוד דבר - לפעמים שאני מסתכל על איבר המין שלי שאני משתין אני רואה עליו מין אבקה לבנה כזאת ואז אם אני מגרד את זה זה נהיה כזה יותר לבן, וזה כבר תקופה ארוכה ככה ... מדובר באיזו פטריה ? אם כן נהוג למרוח על הפין משחה ? במידה ויש פטריה על הפין סביר להניח שזה עבר לנרתיק ולפה כתוצאה ממין אוראלי ? לנרתיק רוב הפעמים יש ריח לא הכי נעים גם לאחר מקלחת
אשמח לתשובה מפורטת גם בנושא זה
תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אנאלי
11/12/2015אני מקווה שאתה וחברתך תמשיכו לגוון, לגלות ולהרחיב את התפריט המיני שלכם.
מין אנאלי אם נעשה נכון, אינו מסוכן.
ייתכן דימום לאחר מין אנאלי וזו תופעה שכיחה, כאשר שתי הסיבות העיקריות הן דימום מטחורים (בעיקר טחורים פנימיים) או פציעה של רירית האזור (לא בהכרח פצע רציני, שכן מספיקה שריטה ע"י ציפורן). אם מדובר בדימום קל שפסק מעצמו זה ממש לא מסוכן.
אם מדובר בטחורים כדאי לקבל טיפול מתאים, אשר ממוקד לריפוי הטחורים. אגב, מין אנאלי לכשעצמו אינו גורם לטחורים, אך כן עשוי לגרום לדימום מהם. לכן אם יש לה טחורים, עשו הפסקה מהחוויה האנאלית.
כדי למנוע פציעה עתידית, וגם כדי להגביר את הנאתכם - יש להקפיד על כמה כללים. כדאי שתגזוז טוב את ציפורניך. רצוי להשתמש בהרבה הרבה חומר מסכך. חשוב שלא תנסה להחדיר את איברך עד שהיא רפויה לגמרי, כאשר שתיים מאצבעותיך שוכנות בו זמנית בנוחות רבה בפי הטבעת שלה.
דבר חשוב נוסף הוא שאין לקיים מין וגינאלי לאחר חדירה אנאלית, שכן זה גורם להעברת חיידקים מפי הטבעת אל הנרתיק, שם הם עשויים לגרום לזיהומים לא נעימים. אם בכל זאת אתם רוצים בכך, כדאי לשטוף את הפין ולהחליף קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)