בעיות בחדר המיטות - זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בחדר המיטות - זקפה
    ירון
    22/11/2015

שלום לך, אני בן 44 נשוי מעל 10 שנים ויש ילדים. לאחרונה אני נתקל בפחד בביצוע האקט מול האישה וכתוצאה מכך לא מגיע לזקפה. מנסה לעשות משחק מקדים אבל עד אשר אני מגיע לחדירה שזה לבסוף עומד אני גומר מהר. לצערי לפעמים קורה שאין זקפה או חצי ואז אני מתבאס מכך. אין כאן בעיה רפואית היות ויש זקפה בלילה בחלומות . לפעמים יוצא לי שאני מאונן לבדי לפעמים מול פורנו כדי להתגרות ואז הכל בסדר. מצד אחד אני רוצה לקיים יחסים ואוהב זאת אך מצד שני הרעייה לא מביע התעניינות יתרה רק כאשר אני יוזם זה מגיע וזה קורה לעתים רחוקות לפעמים גם שלושה שבועות אז אני בזמן הזה מסתדר לבד עושה ביד שזה גם נחמד ומהנה עם קצת פורנו. איך נתגבר על זה האם כדאי לקחת כדור לפני ? אני רוצה רוצה ליצור תלות בכדורים ולכן מעדיף שלא אבל נראה לי אין ברירה לא מצליח להתגבר על כך כמו לחץ כזה שנוצר ודווקא רעייתי לא אומרת מילה ולא מתבאסת לפחות לא מראה זאת. יש לציין שבעבר גם סבלתי מכך היו עליות וירידות בדרך....עכשיו שוב אני מרגיש את הבעיות בזקפה. אשמח לחוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בחדר המיטות - זקפה

הוספת תגובה

• בעיות בחדר המיטות - זקפה - תגובה

11/12/2015

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית.
    הטיפול צריך להיות ממוקד בחרדה ולא בביצוע... כלומר כדורים אינם טיפול הבחירה. ייתכן וזה קשור בגורמים שתיארת בזוגיות שלך וייתכן בגורמים אחרים.
    העצה שלי הינה שאם זה ממשיך להציק ולהטריד אותך גש לטיפול סקסולוגי באחת המרפאות המוסמכות, לפי רשימה באתר איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו