טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני דתיה וחבר שלי לשעבר חוזר בתשובה לא שכבנו תכננו להתחתן והוא היה אמור להציע לי בקרוב. החלטתי לחטט לו בפלאפון וגיליתי שהוא מתכתב עם בנות מתאילנד שיחות סקס על זה שהוא שוכב עם אמא שלו ואבא שלו והוא שלח תמונה של בחורה יפה והוא אמר להן שזאת אמא שלו הקטע זה שהוא שלח תמונה של מישהי עם חזיה ותחתון שזאת לא אמא שלו באמת. שאל אותן מה דעתן על סקס עם חיות.(ויש לו כלבה בבית שזה נורא הפחיד אותי) שלח להן גם תמונות של ילדים וילדות בעירום האם הוא פדופיל? הכרתי אותו וישנתי איתו וכל זה לא נשמע לי הגיוני לגביו. החלטנו לעשות שיחה עם ההורים שלי ולהגיד לו את האמת בפנים וזה מה שקרה ונפרדנו. הוא ילד מאומץ ועבר סוג של התעללות מינית בתור ילד,והוא סיפר שזאת היתה הדרך שלו להתמודד עם הדברים אני לא מבינה את הראש הזה וזה נשמע לי כמו סטייה. השאלה אם ההחלטה להיפרד ממנו היתה נכונה? כי בכל זאת עמדנו להתארס, והאם הוא זקוק לטיפול כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד