מין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי
    שואלת
    08/05/2008

מעולם לא קיימתי מין אנאלי, כי הנסיונות בעבר הכאיבו לי וויתרתי על כל הרעיון.
    בזמן האחרון אני מתחרמנת מהרעיון ושוקלת לנסות, אבל אני לא מבינה איך זה עובד מבחינת הגיינה. אם תסלחו לי על השאלה הבוטה, אז אצלי יש יציאות די תכופות, ונראה לי שאם מישהו יכניס אצבע או משהו אחר פנימה, אז היא לא תצא נקיה,
    מישהו שעשה את זה פעם יכול להסביר איך זה עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• טוב לי או רע לי מין אנאלי- המדריך

ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/05/2008

טוב לי או רע לי מין אנאלי- המדריך השלם

יחסי מין אנאלים הם דרך טבעית לביטוי המיניות כחלק מהרפרטואר המיני למימוש האהבה התשוקה וחדוות המין בזוגיות. . פי הטבעת הוא אזור ארוגני מאוד גם אצל נשים וגם אצל גברים וככזה המגע בו יכול לענג. את שני המינים.
    במחקרו של הנט (HUNT )בשנת 1977 דווח על 25% מהנשים שניסו לקיים מין אנאלי. אצל רדבוק REDBOOK) )בשנות ה-80 דווח על 43% אשר ניסו יחסי מין אנאליים, אך רובן ציינו שפעילות זו אינה חביבה עליהן....בלשון המעטה!. יחד עם זאת יש נשים שאכן נהנות ממין אנאלי פגשתי ...בעבודתי...נא להירגע ?, נשים שמעידות שגירוי החור האנאלי מזרז להן את האורגזמה, בכלל המגע והחיכוך באיזור גורם להן לעונג שונה מהעונג הנרתיקי. כמו כן, לא מעט גברים מעידים על הנאה מרובה ממגע מסביב לפי הטבעת ובתוך החלחולת... ולא, הם לא הומוסקסואלים בהכרח.
    "מאחורה" "באגזוז" "זיון בתחת" "מעשה סדום","שלא כדרך הטבע" כל אלו ואחרים, מבטאים את המגע המיני האנאלי. הישבן, החלחולת ובעיקר פי-הטבעת הינם אזורים ארוגניים אשר מאוד רגישים למגע. הגירוי יכול להיות על-ידי מגע באצבע, ליקוק (רימינג) ועד החדרת איבר המין או חפצים, כמו דילדו או סטרפאון, לפי הטבעת. המין האנאלי אינו ייחודי לאוכלוסיה ההומוסקסואלית ויכול להוות מקור לגירוי והנאה גם אצל זוגות הטרוסקסואלים כחלק מהרפרטואר המיני. המגע יכול להיות מענג וכאמור, אין בו בכדי להעיד על נטייה מינית כזו או אחרת.
    מומלץ לקיים מין אנאלי מספר שעות לאחר ארוחה (לא מיד) ולאחר מתן צואה....אין רצון שיקרה ביחסים, משהו שיפגע בכבודנו בעודנו מרפים את אחורינו.
    בשלב ההכנה, יש לשטוף את פי הטבעת ובנוסף ניתן לבצע חוקן (למהדרים). קיימים שני סוגיים או אפשרויות לביצוע החוקן: החוקן ה"ביתי" נעשה על ידי פירוק ידית הטוש והשארת הצינור בלבד. מקרבים את הצינור את פי הטבעת, ונותנים לזרם מים (בטמפרטורה מתאימה) לחדור אל תוך פי הטבעת עד שאי אפשר יותר להחזיק והמים יוצאים עם צואה. אם יש שירותים קרוב ניתן "לקפוץ" לשירותם ולהתרוקן לתוכם. במידה ולא....אוופססס... על פעולה זו חוזרים מספר פעמים עד שהמים יוצאים נקיים. יש גם את החוקן הקנוי, שקיים בבתי מרקחת. זוהי אמפולה קטנה שיש בה נוזל המוחדר לחלחולת דרך פי הטבעת וגורם באופן מידי להוצאת הצואה החוצה.
    בחדירה עצמה תמיד להשתמש בחומר סיכה, עדיף על בסיס מים. חשוב לציין שתמיד תישאר לחלוחית כלשהי של נוזלי הצואה בחלחולת. כדי להרחיב את פי הטבעת, כמו כל רקמה שרירית, יש לעשות זאת בהדרגה. לא ביום אחד נהיים גמישים ועושי שפגאט. תמיד רצוי, אך לא הכרחי, להתחיל להחדיר לפי הטבעת אצבע עם הרבה חומר סיכה, הכי חשוב לאט לאט. חשוב להשאיר את האצבע מספר דקות בתוך הרקטום מבלי להזיזה, כל זאת על מנת לתת לשרירי פי הטבעת להתרגל ל"אורח החדש".
    לאחר מכן, כשנוח עם האצבע, ניתן להכניס אצבע נוספת ולהמשיך עם חפץ גדול יותר וכן הלאה. חדירה בלי אימון ומתיחה של הרקמות קודם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המושקעת

שואלת
    12/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרו לי להגיד שבשביל זה אנו כאן :-)

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

איציק
    15/05/2008

אם זה עושה לך טוב ולא גורם נזקים כולשהם תמשיכי להנות מזה. גם אם לצד השני טוב ונעים אז תמשיכו ובקשר להגיינה עדיף עם הקונדום ולפני כן כדאי מאוד לשטוף את המקום. לך זה לא יעשה כלום אבל הוא יכול להידבק מאיזשהו חיידק. כי בסופו של דבר זה המקום לא הכי נקי בגוף של אדם.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו