כאבים באיבר המין אחרי פעילות ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באיבר המין אחרי פעילות ארוכה
    יואבי
    04/12/2015

אשמח לעזרה!

(בן 39) לאחר כשעה של יחסי מין אני מרגיש כאב חזק בצד השמאלי של איבר המין. נראה כאילו יש שם משהו 'פתוח' וכל גירוי מרגיש אצלי כמו שריפה. יכול להיות שזה קשור לכך שבת הזוג שלי בד"כ 'יבשה' באיזור הנרתיק ומשתמשת באמצעי סיכה שגם הם מתייבשים לאחר זמן מה.
    אני חייב להפסיק בפעילות המינית בשלב הזה, מה שמפריע מאד ליחסים שלנו, מבחינת בת הזוג שלי.
    האם עלי לפנות לרופא לגבי זה? אני מרגיש שזהו סוג של פצע שמתעורר רק אחרי גירוי ארוך במיוחד.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

יואבי
    04/12/2015

לאחר 3-4 ימים הכאב פוסק ואני יכול לחזור לפעילות רגילה. ואז שוב, לאחר שעה, הכאב חוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באיבר המין אחרי פעילות ארוכה - תגובה

11/12/2015

זה מסוג השאלות שללא בדיקה גופנית של האזור קשה לתת תשובה מדוייקת.
    אם זה קורה תמיד, אז קודם כל תפחית את משך הגירוי.
    סקס לא חייב לכלול תמיד חדירה של שעה רצופה. חדירה ממושכת יכולה לגרום גירוי גם לפין וגם לנרתיק, למרות שימוש בחומרי סיכה.
    אם ראית פצע כלשהו, עליו אתה מספר, גם זה מחייב בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. האם עלי לפנות לאורולוג?

יואבי
    13/12/2015

זה סוג הרופא המטפל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו