מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחופהאפרת09/05/2008
שלום רב!
אני ובעלי נשואים 6 שנים וביחד 12 שנים. הוא הראשון שלי (אני איתו מגיל 15.5). לצערי עברנו הרבה דברים קשים ביחד ניהלנו עסק שכשל ויש הרבה חובות ובעיות ובנוסף כחצי שנה אחרי החתונה גילו לי מחלה נדירה ועברתי בשנים האלו 8 ניתוחים והייתי במצבים קשים. ובעלי היה שם כל הזמן תמך ועודד ועברנו את התקופה המרה. הבעיה היא שגיליתי לפני כמה ימים שהוא בגד בי עם מישהי שעבדה אצלנו בעסק. ואני פגועה עד עמקי נשמתי וכועסת נורא.חשבתי לגמור עם הקשר הזה ומצד שני לאחר שיחה שהיתה לנו הבנתי שגם אני לא הייתי בסדר.
שכחתי אותו מאז שיצאת מהניתוח האחרון הייתי שקועה בעסק ובחובות ובלנסות לתקן ולסדר לנו עתיד טוב יותר ולא הראיתי לו הרבה חיבה ושכבנו אולי 3-4 פעמים בחודש ובעלי אוהב סקס והרבה
הוא טוען שהיא היתה היחידה ושנשבר לו והיה חסר לו שיראו לו אהבה והיא היתה שם.
אין לנו עדיין ילדים ואנחנו בטיפולי פוריות שאני לא יודעת אם כדאי להביא ילד לקשר שלא חזק.
הוא הכי רוצה בעולם ילד את האמת גם אני אב אני מפחדת להביא ילד ולמצוא את עצמי מגדלת אותו בלי אבא בבית. אני יודעת שבעלי יהיה אבא מדהים בכל מקרה.
אשמח לקבל עצה טובה אני אבודה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
רועי09/05/2008הנושא שתיארת אינו שחור ולבן ועצה פשוטה לא תביא לפתרון מה שעליכם לעשות זה לגשת לטיפול זוגי אצל מומחה שיעזור לכם לראות את הדברים כמו שצריך כי רק זה יציל לכם את הזוגיות.
יש לכם מטפלים כאן למעלה באתר ותוכלי למצוא מטפלים נוספים בקישורים באתר או דרך חברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)