בעיות בעיות בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בעיות בעיות
    גלי
    15/12/2015

אהלן.. טוב זה ממש מביך אותי, אבל מרגישה שאין ברירה..
    חבר שלי (הראשון, בת 20) התחלנו לנסות לשכב (עם חדירה מלאה) לפני כחודש.. לפני זה היינו עושים ביד או בלי חדירה.. כמה בעיות:
    1. לפני משהו כמו 4 חודשים דיממתי ממש כשהוא עשה לי ביד.. הבנו שנקרא לי הקרום. העניין הוא שלפני שבוע הוא ניסה לחדור לגמרי, כאב לי ממש ודיממתי שוב המון.. זה ממש מוזר כי בשתי הפעמים היתה כמות גדולה של דם.. יש מצב שהקרום עוד לא הקרע לגמרי?
    2. כואב לי מאוד כשאני מנסים לשכב. זה ברמה שאני לא מסוגלת שיחדור עד הסוף, לא נהנית בכלל וכבר ניסינו איזה 6 פעמים.. הייתי אצל רופא נשים והוא אמר שאין לי כלום.. מה בכל זאת ניתן לעשות? זה ממש מדכא אותנו
    3. לא מצליחה לגמור. לא משנה כמה הוא משקיע, מנסה.. כלום..

מתוסכלת לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בעיות בעיות

הוספת תגובה

• בעיות בעיות בעיות - הי גלי

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/12/2015

אכן לא קל כל מה שאת חולקת איתנו. יחד עם זאת, מכל מה שכתוב, יהיה נכון שתפני לייעוץ מקצועי שיעזור לך בכל נושא שכתבת. מעניין הכאבים ועד האורגזמה. יש מה לעשות וחבל שתסבלי. בכל בי"ח יש מרפאה לטיפול מיני.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו