כאבים בחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחדירה
    מאיה
    09/05/2008

שלום!!

כמו הרבה בנות אחרות מסתבר, יש לי כאבים גדולים בחדירה, עד כדי כך שפשוט בן הזוג לא מצליח לחדור. אחד הגורמים לזה הוא פסיכולוגי, כי הייתה לי בעבר חוויה טראומטית שמקשה מין הסתם, אבל מאז אני כן התגברתי על זה במידה רבה (הלכתי לטיפול פסיכולוגי) ופשוט פיזית הפין לא מצליח לחדור. בגלל זה קניתי ג'ל סיכוך - הידרה ג'ל - וויברטור כדי לנסות בעצמי. אבל, אני לא מצליחה להכניס את הויברטור גם כן וממש שורף לי תוך כדי ואחרי. הג'ל אמור לדעתי להיות היפו-אלרגני אז אני חושבת שזה לא תגובה אלרגית.. גם בבדיקות גניקולוגיות, אין לרופא שום בעיה לבצע את הבדיקה עם כל הכלים החודרניים. מה זה יכול להיות ואיך אני יכולה לטפל בזה? זה כ"כ מתסכל...

אה, וחוץ מזה, אני לא יודעת אם זה רלוונטי או לא אבל אני לא יכולה לקחת גלולות בגלל רקע משפחתי של סרטן שד.

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחדירה

הוספת תגובה

• כנראה יש לך וגיניזמוס כתגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    10/05/2008

למה שחווית בעבר. הייתי ממליץ לך לפנות לטיפןול סקסולוגי שיעזור לך לתפקד ללא קושי. לגבי הגלולות, תמיד יש קונדום!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו