פוסטינור דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור דחוףף
    ורד
    04/01/2016

שלום רב, יש לי חברה שמשתמשת המון בפוסטינור כי אין לה מישהו קבוע. השאלה האים זה יכול לגרום לה לנזק בכללי? ולנזק בחיים בכלל(חלילה אירוע פתאומי או משהו)? כי הבנתי שהיא לקחה בשנה האחרונה לעיתם קרובות וגם בחודש האחרון פעמיים בחודש? ממש מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור דחוףף

הוספת תגובה

• היי ורד תקראי בבקשה את התגובה

שיר
    10/01/2016

היי ורד ,למה לך להכנס לסרטים בכלל,ולהרוס לעצמך את החיים עם כל הכדורים האלו שאת לוקחת ? ועוד להיות מודאגת לגבי החיים שלך? הכל נזק שיגיע בסופו של דבר! את אישה והגוף הזה הזה צריך להשמר להריונות .. ביננו ...(ואל תכעסי) ברור לעין שאין "חברה" כזו וזו בעצם את ...
    תשתדלי שלא להחליף כל שני וחמישי גבר.. אין לדעת מה יש בחוץ עם קונדום או בלי.. פחד אלוהים מה שהולך היום כולם משקרים לכולם וכולם הולכים עם כולם, גרושים רווקים ונשואים.
    שמרי על עצמך ועל הגוף שלך על "חוויה" של כמה דקות שלא שווה לך להרוס את הגוף ואת החיים בעוד שהגבר ממשיך בשלו!! אל תנסי לעשות על אף אחד רושם!
    תחפשי לך את הגבר הנכון שאיתו תיהיה במערכת נורמלית, וגם אם תיהיה בלי סקס תקופה לא יקרה לך כלום!!!

אלפי בחורות כמוך (ואני בטוחה שאת ילדה של בית) עשו הרבה דברים בחיים שהם חשבו שהן יודעות הכל ויודעות להזהר ואכלו אותה!

שימרי על עצמך וחישבי פעמיים ואפילו שלוש לפני שאת הולכת עם גברים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך

ירין
    10/01/2016

יש לך מישהו להכיר לי אני בת 39

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור דחוףף - תגובה

16/01/2016

אם לא מדובר במישהו קבוע השתמשי בקונדום.
    קונדום חשוב מאוד במניעת הריון אך ביחסים מזדמנים יש לו חשיבות משנה במניעת הדבקות ממחלות מין (אשר שכיחותן מאוד עלתה בשנים האחרונות) ואת זה שום פוסטינור לא יעשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו