מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות מאוד חשובות בנושא שמתסכל אותיפלוני28/02/2016
שלום רב, יש לי מספר שאלות: 1.האם א מיניות יכולה לקרות באמצע החיים?והאם ובמידה וזה קורה באמצע החיים האם זה זמני ועובר? 2.לפי מה שאני הולכת לתאר עכשיו איך מוגדרת הבעיה שאני חווה וכיצד ניתן לטפל בה: לפני כשנתיים נמשכתי מאוד לאנשים ובתקופה שאחריי כאשר אני רואה את בני המין שאליהם אני נמשכתי בעבר ואמורה להימשך או שהיו פעם מושכים אותי מאוד,המשיכה המינית שלי כלפיהם מאוד נמוכה וכמעט ולא קיימת ,פעם הייתי נמשכת נפשית וגופנית לשחקניות ונשים בכלל,היום כמעט ולא נמשכת לדבר ושום דבר לא מושך אותי,אני כבר לא יודעת מי אני אף אדם לא מושך אותי!!,הגוף שלי לא מגיב במשיכה לנשים ,אני יכולה לדמיין דברים מיניים וזה לא יזיז לי ,כיום כמעט אין לי נטייה מינית אני לא נמשכת בעוצמה לאף מגדר כמעט. לפי מה שתיארתי-ממה אני סובלת? האם ניתן לטפל בזה?, כיצד זה מוגדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות מאוד חשובות בנושא שמתסכל אותי - תגובה
12/03/20161.האם א מיניות יכולה לקרות באמצע החיים? לא סביר. זה כמו כל נטיה מינית. אולי ההכרה יכולה להופיע במהלך החיים, אך הנטייה היתה שם קודם...
2. אם את א-מינית וטוב לך עם זה וזה לא מציק לך, אז זו לא בעיה ואין צורך בטיפול, אך אם התופעה שאת מתארת מציקה לך ואת חווה אותה כבעיה, כדאי שתיגשי לטיפול מיני, על מנת להבין טוב יותר את המיניות שלך ואת הדרכים להעצימה ולהנות ממנה. יש רשימת מטפלים ומטפלות מוסמכים באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההכרה? לא הגיוני.
פלוני13/03/2016איך אתה יכול להגיד שהנטייה ה-א מינית הייתה קיימת אצלי תמיד,הרי לפני זה נמשכתי לנשים. יכול להיות שזה נובע מבעיה הורמונלית? או פגיעה במוח כתוצאה מסמים פסיכיאטריים ? ואם אתה אומר שזה יכול לקרות במהלך החיים כנראה שזו אינה נטייה מינית, אחרת לא יכול להיות מצב שמישהי לסבית תהפוך ל-א מינית . אין כדורים שיכולים לייצב את המצב המיני ? אין טיפול לתופעה זו? איך יודעים שמדובר בבעיה בעוררות המינית או ב-א מיניות ,איך אני יכולה לבחון את עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)