האם יש טיפול נגד שפיכה מאוחרת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש טיפול נגד שפיכה מאוחרת?
    המותש עד מאד
    11/03/2016

אני יכול לנסות ולהגדיר זאת כשפיכה מאוחרת.. אולי ללא מעט גברים ונשים זה יישמע כברכה, אבל זה דווקא סיוט. בקיום יחסי מין קשה לי מאוד להגיע לשפכה. אני מתאמץ ב"פול כח" מינימום חצי שעה ולרוב הרבה יותר ופשוט לא מצליח להגיע לפורקן. מה שאני עושה בד"כ אחרי זמן ממושך של קיום יחסי מין, כשאני מטפטף זיעה על חברה שלי ועל כל המצעים ומותש לחלוטין, אני פשוט מאונן לפעמים עוד כ 15-20 דק' ורק אז מגיע לשפכה אחרי שאני כבר גמור פיזית. אולי מי שסובל מהבעיה ההפוכה יחשוב שזו ברכה, אבל באמת שמבחינתי קיום יחסי מין הוא לא פחות סבל מאשר כיף, כאילו אני צריך עכשיו ללכת ולעשות אימון מלא בחדר כושר.
    שאלתי היא, האם יש משהו שאפשר לעשות בנידון?
    ואם כן האם זה טיפול תרופתי? או שיש שיטות אחרות?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת או מושהית

12/03/2016

התופעה שאתה מתאר קרויה בעגה המקצועית – שפיכה מעוכבת או מושהית (חוסר יכולת להגיע לשפיכה ואורגזמה או שלוקח זמן רב מאוד להגיע לכך). התופעה אינה נפוצה. ברוב המקרים הקושי לגמור נובע ממעצור רגשי כגון, כולל קושי לתת אמון ברמה עמוקה, קושי לתת, קושי עם אינטימיות, צורך להיות בשליטה (יתכן מחוסר אמון( ועוד.

לא נידבת מספיק פרטים, אשר עשויים לסייע במענה לשאלתך – מתי החלה הבעיה? מה קורה באוננות? מה קרה ביחסי מין בעבר? האם אתה נוטל תרופות? איך הזוגיות שלכם? עד כמה זה מפריע לזוגתך? אפילו את גילך איני יודע. ועוד כהנה וכהנה.

אם מדובר בתופעה חדשה יחסית (אשר לא הייתה קיימת בעבר) יש לשלול סיבות פיזיולוגיות, כגון, פגיעות עצביות, בעיה בערמונית, שימוש בתרופות שונות ועוד.

ניתן לטפל בתופעה ויפה שעה אחת קודם כדי לא להתקבע. רצוי שתעבור בירור לשלילת סיבות רפואיות ובהתאם לממצאים תקבל טיפול מתאים. אם לא יימצא ממצא רפואי ניתן לקבל טיפול פסיכו-סקסואלי מתאים על מנת לשפר את התפקוד המיני.

רשימה של מרפאות ציבוריות לבריאות מינית באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם) . מבין המרפאות אני מציע לבחור כזו בה קיים צוות, וכך תוכל לעבור בירור רפואי ולקבל טיפול מתאים תחת קורת גג אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיר את זה אח שלי

אלמוני
    19/04/2016

כשאני מקיים יחסי מין עם חברתי הנאלחת אני לא מצליח להגיע לפורקן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו