פעם אחת ולתמיד!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם אחת ולתמיד!!!
    עדי
    31/05/2007

רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי , מה נחשב לגומר מהר (בזמנים) ומה נחשב לזמן משגל ממוצע והאם מישהו פעם בדק את זה!!

האם יש סטטיסטיקה ??

תודה מראש

עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם אחת ולתמיד!!!

הוספת תגובה

• יותר מפעם אחת ולא בהכרח לתמיד...

31/05/2007

בטח שבדקו עדי. אבל גם הבדיקות לא תמיד אמינות, כי בעצם בודקים בחדירה וגינלית, בתנוחה מסיונרית בד"כ, כאשר מרגע החדירה הגבר לא מפסיק לפמפם והאישה מחזיקה סטופר.

המציאות קצת שונה.

הזמנים הממוצעים שדווחו נעים 3-4 דקות. לא הרבה יותר. במציאות ניתן להאריך כי בזמן החדירה ניתן לעצור, להאט, לשנות תנוחות, לרדת אחד לשני ומעבר לכך יש את כל המשחק המקדים, שכולם נחשבים כזמן המשגל. גמירה מהירה מוגדרת כזמן שהוא פחות מדקה מחדירה בסיבוב ראשון (וחברות תרופות מגדירות זאת כזמן פחות מ- 2 דקות), אבל ההגדרה החשובה אינה מתייחסת לזמן, אלא ביכולת לשלוט על התזמון. כלומר, גם אם השפיכה מתרחשת דקה אחרי חדירה ואני קבעתי שנח לי כך ושלטתי על כך - זה תקין.

קאפיש?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עדי
    07/06/2007

שמח שעניתם לי גם אם זה לא מדע מדוייק :-)!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש שיטה לעקב את נקודת האל-חזור

עדי
    07/06/2007

יש שלב שבו אתה מרגיש שאתה עומד לגמור וגם אם אתה מפסיק,
    כל נסיון לחזור לאקט עצמו או כל מגע באיבר מין גורם לך לתחושה מאד חזקה של רצון לגמור, אני קורא לזה נקודת האל-חזור, האם זה נורמאלי או שיש לי בעיה??? לפעמים זה מגיעה אחרי דקות מאטות 5 - 10 דקות ולפעמים זה מגיעה אחרי יותר זמן 20 - 30.

ובנוסף יש לי שאלה נוספת אם אפשר, האם עלייה במשקל משפיעה על היכולת להחזיק מעמד??

תודה מראש

עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו