טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 26 וקשה לי לגמור בסקס מאז שאני מכירה את עצמי. גם עכשיו שאני במערכת יחסים עם מישהו שאני אוהבת ומרגישה בנוח איתו עדיין קשה לי לגמור ברוב הפעמים, רק פעמים בודדות הצלחתי לגמור וגם זה אחרי מאמצים קשים ואני חייבת לגעת בדגדגן בשביל זה. למה זה קורה ואיך אני מטפלת בזה? הצילו זה מתסכל ממש :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בקצר, ואל תכעסי :-) ......עם כל התסכול.... התפקוד שלך תקין!!! רוב הנשים בעולם גומרות ממגע בדגדגן. אם את מאוד רוצה והצלחת פה ושם לגמור מחדירה, עשי זאת או בתנוחה כשאת מעל, או גם במגע בדגדגן באותו זמן. תפקודך תקין!!!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד