טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 23. מעולם לא הצלחתי לגמור וזה מתסכל אותי ממש. אני כל הזמן מנסה להתרכז באקט עצמו (בין אם זה סקס או בין אם זה החדרת אצבעות) ומרגישה שזה מוציא ממני את ההנאה. הגבר שאיתי משתגע שלוקח לי המון זמן, ובכל זאת אני לא מצליחה. אני יוצאת מהאקט שאני מרגישה לא בנוח עצמי וחרמנית עוד יותר! אני נוגעת בדגדגן תוך כדי, אבל עדיין לא ממש מצליחה, אני מאבדת ריכוז מהר.
כשאני רואה פורנו עם עצמי, אני גומרת מהר. אבל יוצא שאני עושה כמה פעמים כדי להגיע לסיפוק אמיתי. איך זה הגיוני???
בנוסף, יש לי הרבה הפרשות. אני לא יכולה לשים מגן תחתון רגיל או תחבושת של ממש. חוששת שמשהו אולי לא תקין. זה קצת מרגיש לי שאולי זה לא כזה בריאותי.
תודה על התשובות (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טבעי שמול פורנו עם עצמך קל לך יותר להגיע לאורגזמה., אולי תנסי לראות פורנו לפני המפגש המיני הזוגי?? נשים רבות יודעות לגמור לבדן באוננות ומתקשות עם בן זוג,יש לכך סיבות רבות ומגוונות אך חשוב שתדעי שיש מה לעשות, וכדאי לך לשקול לפנות למטפל\ת מיני\ת.
בקשר להפרשות שמטרידות אותך-פני לגניקולוג\ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד