מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מטרידה מאוד,לא יודעת מה לעשות כרגעבדוי12/04/2016
שלום רב, מאז שלקחתי טיפול תרופתי של תרופה אנטי פסיכוטית,אני חווה בעיה . הבעיה היא שדברים מיניים פתאום לא מגרים אותי ולא מזיזים לי ,אני יכולה לדמיין דברים מיניים וזה לא יזיז לי בנוסף אני לא נמשכת לאף אדם והרגש של ההתרגשות כאשר אני נמשכת למישהי נעלם. בנוסף בבדיקות הדם יצא שהפרולקטין תקין. האם זה שהפרולקטין תקין אומר שזה לא מהתרופות ? ממה עוד דבר כזה יכול לנבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
בדוי08/05/2016למה אף אחד לא עונה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עדיין נוטל תרופות?
עידן מיליצ'ר11/05/2016ואם כן איזה? וכמה זמן? יכול להיות שזו הסיבה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן עדיין נוטל הבעיה התחילה משלקחתי
אני ששאלתי14/05/2016כן נוטלת ריספרדל 2 מ״ג כדור אחד בבוקר וחצי כדור בערב.ריספרדל שתי מ״ג כרגע,ולקחתי בעבר גם ריטלין la 20 שכרגע אני כבר לא לוקחת אותו,עדיין הבעיה קיימת,כנראה קשורה לריספרדל,בנוסף בבדיקת הדם יצא שהפרולקטין תקין וזה מדאיג אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן עדיין נוטל הבעיה התחילה משלקחתי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר14/05/2016האם חשבת לפנות לטיפול שיעזור לך עם הקושי שלך?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יכולים לעזור לי במצב כזה?
בדוי15/05/2016איך טיפול יכול לעזור במקרים כאלה? זאת בעיה מאוד חמורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יכולים לעזור לי במצב כזה? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר15/05/2016לזה נועד תהליך טיפולי! גם עם בעיות חמורות יש טיפול!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה, שאלתי משהו אחר
אני ששאלתי17/05/2016שאלתי בנוסף לתרופות ממה זה עוד יכול לנבוע ולא קיבלתי תשובה.!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף שאלתי לגבי הפרולקטין
אני ששאלתי17/05/2016שאלתי האם זה שהפרולקטין תקין אומר שזה לא מהתרופות? ולא קיבלתי תשובה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שוב לא עונים
בדוי19/05/2016למה לא עונים לשאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שוב לא עונים - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר20/05/2016את השאלות האלו אתה אמור לשאול את הרופא המטפל שלך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה, שאלתי משהו אחר - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/06/2016תמיד יש גם מרכיב נפשי.....אבל כדי שיהיה רציני ומקצועי פנה לייעוץ מקצועי באופן אישי ולא דרך האינטרנט. ואני כותב את הדברים ממקום רגיש ולא מבקר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)