בעיות בסקס עם החברה - מעוניין לקבל תשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בסקס עם החברה - מעוניין לקבל תשובות
    פלוני
    22/04/2016

שלום וחג שמח,

מעוניין לשתף שתי בעיות עיקריות שמטרידות אותי, בתקווה לקבל עליהן תשובה.
    קצת רקע, אני בחור צעיר בין 22. הניסיון המיני שלי מסתכם ב 3 חברות שהיו לי לאורך השנים והייתי שוכב עימם.

1) אפשר לומר שתמיד הייתי גומר מהר. עם שתי חברות הראשונות שלי תמיד גמרתי עם קונדום. והייתי גומר תוך 2-3 דק, וזה כשאני עוד מנסה לעכב ולא ממהר לשום מקום. עם החברה הנוכחית שלי, התחלנו לשכב ללא קונדום. והגמירות שלי נהיו מהירות עוד יותר! היום אני גומר בממוצע תוך דקה מתחילת הסקס. זה סיוט ומתסכל! מה אפשר לעשות בנידון ומה הסיבות לכך? יש לזה קשר לזה שיש לי זין קטן יחסית? אולי זה בגלל שאני נמשך בטירוף לחברה שלי? או שזה פשוט מולד וביולוגי ואין מה לעשות עם זה?

2) תופעה נוספת שקוראת לי רק עם החברה הנוכחית, היא שכשאני גומר, הזין שלי ממשיך לעמוד קשיח כאילו כלום לא קרה! אני מסוגל להמשיך ברצף את הסקס ללא שניה אחת של הפסקה. האמת היא שזה טיפה מפצה על העובדה שאני גומר מאוד מהר, כי אני יכול להמשיך עם החברה את הסקס ...אבל אני מעוניין לדעת מדוע זה קורה? מעולם זה לא קרה לי עם שום בחורה אחרת, יכול להיות שזה בגלל שהיא מאוד מושכת אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לי???

פלוני
    26/06/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בסקס עם החברה - מעוניין לקבל תשובות - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/06/2016

מה שאתה מתאר בעניין השפיכה ניתן לטיפול. זה קורה לטובים ביננו ובטיפול קצר ועינייני זה יעבור ויסתדר!
    לעניין הזקפה זה כנראה מה שאתה מבטא לגבי חברתך הנוכחית!
    הזין הוא המצפן של המצפון! :-)
    יש בכל קופ"ח בי"ח מרפאה לטיפול מיני או כנס לאיט"ם ותבחר מטפל הקרוב למקום מגוריך.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-פלוני

אור
    01/08/2016

ניתן לחלק את הסובלים משפיכה מוקדמת לאלה הסובלים מהפרעה ראשונית, כלומר מאז ומתמיד, ולאלה עם הפרעה משנית – כלומר הפרעה שהופיעה בהמשך החיים כתגובה למשהו. למשל לטראומה פסיכולוגית, או לירידה באיכות הזקפה.
    הטיפול בשפיכה מוקדמת נחלק לטיפולים סקסולוגים ולטיפולים תרופתיים. מאחר ששיהוי השפיכה הוא טכניקה נלמדת, השילוב של טיפולים תרופתיים וסקסולוגיים ייתן את התוצאות הטובות ביותר לאורך זמן. טיפולים סקסולוגים-התנהגותיים מלמדים שיטות של שליטה, של זיהוי "נקודת האל־חזור" - ושל שליטה בה.

הסתכל על הפן החיובי - שאתה מסוגל להמשיך ביחסי המין ללא הפסקה,
    מה שלא פוגע ביחסים ולהיפך מכך.

כן משיכה פיזית אל הפרטנרית עלולה לגרום לשפיכה מוקדמת יותר , במיוחד כאשר לא משתמשים בקונדום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו