טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 25 לפני 5 שנים הייתי מאוננת עם סרטי פורנו וגם באמבטיה עם זרם המים היום אני רק לפעמיים באמצע הלילה במיטה מגרד לי בפות ומאוננת ולפני חודש שמרתי על אחיינית שלי 24/7 5 ימים והיה לי פחד שאני יגע לה באיבר ויפגע בה מינית וכל יום שעבר אמרתי לעצמי״ לא נגעתי לה יופי״ אלוהים כל היום יש לי פחד לפגוע בה אני שותה כדורי ציפרלקס 20 מ״ג מה אתם מציעים לי לספר לאמא או לעובדת סוציאלית או לרופאת נשים?? מה אני פידופילית?? מה אני לסבית?? למי לגשת?? יש טיפול/ תרופה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד