טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בן 30 נשוי לאישה שאני מאוד אוהב. סובל מחרדת ביצוע ברמות שונותבמשך כל ההיכרות איתה (יותר משנה וחצי) היו תקופות טובות יותר וטובות פחות. לוקח בקביעות ויאגרה 100 . כל הזמן תוקפים אותי פחדים כאלה ואחרים ברמות מאוד רציניות שגם הויאגרה לא עוזרת. נמצא בטיפול של פסיכולוגית , אך לא ממש עוזר. לאחרונה אנו מנסים להיכנס להריון ואצל אישתי יש שחלות פוליציסטיות והיא החלה בטיפולי פוריות , איקקלומין וכו' , מה שמצריך ממני לקיים יחסים בזמן מוקצב , וכל המצב הזה מכניס אותי לעוד יותר לחץ. בעבר גם עשיתי בדיקות דופלר ו - NPT וכביכול אובחנה זרימת דם חלשה , לא בטוח שזה נכון כי כאשר אני לא בלחץ יש לי זיקפה סבירה בהחלט וקיימתי יחסי מין ללא ויאגרה מס' פעמים.
כל עצה תתקבל בברכה,
בנוסף שאלה ספציפית האם יש טעם לקחת איזשהי תרופה רצינית נגד חרדה כגון פרוזק ולו רק לתקופה קצרה. נראה לי שמיציתי את שאר החלופות. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לטעמי אתה צריך הערכה אצל סקסולוג שהוא גם רופא כדי לבחון את חרדת הביצוע שלך וגם לטפל בה יש להחליט על טיפול של שיחות ו/או תרופות פסיכולוגים רבים אינם נוגעים בתחום המיני שהוא המפחיד ביותר פנה לטייפול מתאים - רצוי להגיע עם בת זוגך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד