בעיה מסובכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מסובכת
    דובי
    15/05/2008

שלום רב,
    אני בן 30 נשוי לאישה שאני מאוד אוהב. סובל מחרדת ביצוע ברמות שונותבמשך כל ההיכרות איתה (יותר משנה וחצי)
    היו תקופות טובות יותר וטובות פחות. לוקח בקביעות ויאגרה 100 . כל הזמן תוקפים אותי פחדים כאלה ואחרים ברמות מאוד רציניות שגם הויאגרה לא עוזרת.
    נמצא בטיפול של פסיכולוגית , אך לא ממש עוזר.
    לאחרונה אנו מנסים להיכנס להריון ואצל אישתי יש שחלות פוליציסטיות והיא החלה בטיפולי פוריות , איקקלומין וכו' , מה שמצריך ממני לקיים יחסים בזמן מוקצב , וכל המצב הזה מכניס אותי לעוד יותר לחץ.
    בעבר גם עשיתי בדיקות דופלר ו - NPT וכביכול אובחנה זרימת דם חלשה , לא בטוח שזה נכון כי כאשר אני לא בלחץ יש לי זיקפה סבירה בהחלט וקיימתי יחסי מין ללא ויאגרה מס' פעמים.

כל עצה תתקבל בברכה,

בנוסף שאלה ספציפית
    האם יש טעם לקחת איזשהי תרופה רצינית נגד חרדה כגון פרוזק ולו רק לתקופה קצרה.
    נראה לי שמיציתי את שאר החלופות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מסובכת

הוספת תגובה

• בעיה

ד''ר חגית כהנא
    18/05/2008

לטעמי אתה צריך הערכה אצל סקסולוג שהוא גם רופא כדי לבחון את חרדת הביצוע שלך וגם לטפל בה
    יש להחליט על טיפול של שיחות ו/או תרופות
    פסיכולוגים רבים אינם נוגעים בתחום המיני שהוא המפחיד ביותר
    פנה לטייפול מתאים - רצוי להגיע עם בת זוגך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה מסובכת

טולי
    18/05/2008

על מי את ממליצה ? אפשר אצלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו