לא מוכנה לתת לי אנאלי... מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכנה לתת לי אנאלי... מה עושים?
    אבי
    28/07/2016

שלום
    שמי אבי בן 28, ואני נמצא במערכת יחסים של למעלה משנתיים. תמיד התעניינתי במין אנאלי, לקבל ולתת. בנות זוג קודמות שלי מעולם לא הסכימו לתת לי מין אנאלי אלא רק לקבל. כך יצא שקיבלתי מין אנאלי - חדירת אצבעות ב ח בד הכוונה, רק מבת הזוג הנוכחית שלי. תחילת הקשר בת הזוג שלי הסכימה לתת לי מין אנאלי בעיקר עם האצבעות, ונהנתי מאוד. בחודשים האחרונים אני שם לב שהיא ממש נמנעת מזה ואין לי מושג מדוע. אז מדי פעם היא מגניבה לי איזה נגיעה באזור אבל חדירה של אצבעות ממזמן היא לא מוכנה לתת לי. אני יודע שזהו אקט לא היגייני, אבל מה יכול לגרום לה פחות לתת לי מין אנאלי שהיא הסכימה לתת בעבר? בנוסף יש לי פנטזיה של לקבל מין אנאלי מצעצוע מין אבל קשה לי לדבר איתה על זה ולא נעים לי עקב העובדה שאני שם לב שהיא קצת נמנעת. האם היא אמורה להנות מלתת לי מין אנאלי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאבי

אור
    01/08/2016

אין מנוס מלדבר איתה .
    להעלות השערות לא יתרום לך ולחששות.
    במערכת יחסים תקינה התקשורת קודמת לכל , לכן התשובות לשאלות שלך נמצאות רק אצלה .
    אם שמת לב שהיא לא זורמת איתך כנראה שהיא לא בקטע כמוך , לכן אם בעבר הסכימה להחדיר לך אצבעות והיום לא , אזי בעבר עשתה זאת בשבילך ולא כחלק מהנאתה האישית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי

אורי
    08/10/2016

מין אנאלי ידוע כמין עם הסטוריה ותיקה מאוד. ביוון העתיקה מין אנאלי (Greek Sex) היה באותה תקופה מאוד מפורסם והרבה מאוד אנשים התנסו באותו סוג של מין. הינך צריך לדבר עם הבת זוג שלך ולנסות להגיע איתה להסכמה. בנוסף לכך עם זאת הפנטזיה שאתה רוצה להגשים יש לכך הרבה מאוד שיטות. אחת השיטות היא לקבל עיסוי אירוטי
    ממעסה מקצועית ולבקש ממנה שהיא תבצע לך מין אנאלי, כמובן שזה צריך להיות בהסכמה.
    הטיפולים מתבצעים בדירות דיסקרטיות כך שהכל חסוי. בכל מקרה אני משוכנע שאם תדבר עם הבת זוג שלך, בסוף תגיעו להסכמה הדדית והיא תאפשר לך לבצע לה מין אנאלי. משחק מקדים יכול להוות גם פתרון לאנאלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו