חברה שלי אוהבת פורנו של צעירות עם זקנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה שלי אוהבת פורנו של צעירות עם זקנים
    אסף
    30/07/2016

שלום,

אני נמצא בזוגיות רצינית עם בחורה שאני מאוד אוהב, אנחנו כמעט באותו הגיל.
    חברה שלי סיפרה לי שהיא אוהבת לצפות בפורנו של צעירות עם זקנים. מדובר בסרטונים בהם מופיעים גברים זקנים מעל גיל 70 שעושים סקס עם נשים צעירות מאוד. היא צופה ומתגרה מסרטים אלו כל הזמן. היא לא יודעת להסביר לי (ואני מאמין שגם לעצמה) מדוע נמשכת לסרטים אלו. כמו כן היא די נבוכה מכל הנטייה הזו שלה.

אני לא יודע איך להתייחס לזה, האם אני אמור לחשוש מהסיפור הזה באופן כלשהו?
    האם היא יכולה לבגוד בי עם גבר ״זקן״. בקיצור אני ממש מבולבל מכל זה. גם אם אני מנסה לומר לעצמי שמדובר בפנטזיה ולכלכ אחד מאיתנו יש פנטזיות פרטיות איכשהו הנושא הזה מטריד אותי.

אשמח לתגובות ועצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאסף

אור
    01/08/2016

יחסי מין עם "זקנים" בארץ, אינו נחשב לעבירה לכן אתה יכול לא לחשוש מעבירה פלילית.
    אם היתה אוהבת סרטים "סטנדרטיים" עם חתיכים , היית דואג פחות מבגידה ? או יותר ? גם מי שאינו צופה בפורנו יכול לפזול הצידה.

לכל אחד יש פנטזיות , היה שמח בחלקך על כך שהיא הרגישה נוח מספיק (יחסית) וחלקה אותן איתך. הזהר מלשפוט אותה או להגיב בצורות שליליות אחרת היא לא תסמוך עליך .

אתה יכול בעדינות לומר לה שאין לך fetish זהה לשלה ושהיא יכולה לצפות בהם בכיף בלעדיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו