מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 31 ללא קשר זוגי ומיני כמה שניםמודאגגגגג13/08/2016
מכובדיי כולם שלום!
אני יודע שהמקום טכנית לא יאפשר לקבל ייעוץ מקצועי אך אשמח לחוות דעות אולי אף גם לעצות מכם.
אני בחור בן 31, רווק ומהנדס בהשכלתי.
במשך כל חיי אני אדם די מופנם ומאוד ביישן ולצערי עד הגיל הנוכחי נושא הזוגיות עם נשים הוא מאוד דומיננטי ואני ארחיב:
יש לי חוסר בטחון עם נשים. מעולם לא הייתה לי חברה רצינית/קשר רציני, הדייט האחרון שהיה לי היה לפני 5-6 שנים. אני גם חייב לציין שאני בתול (לצערי) ואני ממש משתגע בלי סקס. ההורים לוחצים לחתונה ולא פעם הם שאלו אותי בקשר לנטיותי המיניות. ממש קשה לי להתחיל עם בחורה אפילו סתם כך ברחוב ולהגיע איתה לקשר מיני. חשוב לי לציין שאני אובחנתי כחולה בocd ומטופל ע"י נטילת כדורים יומיים ואחת התופעות לוואי היא חוסר חשק מיני טוטאלי.
הייתי לפני 4 שנים אצל פסיכולוגית אבל מהר מאוד הבנתי שהיא מעוניינת לעשות עליי כסף לכן עזבתי אותה. אני יודע שמטבע האדם המצב שלי לא נורמלי. מה עושים? איך מתגברים? אני ממש אובד עצות. הזמן עובר ואני מפחד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 31 ללא קשר זוגי ומיני
ד``ר עידן מיליצ`ר14/08/2016אכן כפי שציינת יש מקום שתפנה לייעוץ מקצועי.
כמו עם מטפלים כך גם עם בחורות... אם אתה לא מתחבר לאחת חשוב לפנות לאחרת.
במקרה של מטפלים...לשון זכר כלשון נקבה!! :-)
אל תהסס ויפה שעה אחת קודם!!! כך גם תמצא את אהבהת נפשך!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שלך ידועה
אורי08/10/2016לאחר שקראתי את הבקשה שלך, הייתי חייב להגיב. קודם כל אני רוצה להוריד ממך קצת את הלחץ, להרבה אנשים זה קורה בגלל כל מיני סיבות. הפתרון הוא לא בטיפולים פסיכולוגיים, ולא בייעוץ יקר. זה יכול לעזור אבל רק בעניין תיאורטי בלבד. עם אתה מהנדס אתה בוודאי יודע שדברים משתנים כאשר עושים אותם ולא בתיאוריה, אלא בצורה מעשית. מה שאני מניסיוני יכול להציע לך זה להתחיל לבנות מערכות יחסים עם הצד השני ולא להתייאש. אתה צריך להתחיל במסאז' אירוטי זה יעזור לך בהרבה. תוכל להפתח ולחשוב חיובי על מערכות היחסים ולאט לאט תוכל להתקדם. קיימים בארץ המון אתרים בנושא, כמובן שהכל דיסקרטי והמעסות המקצועיות מטפלות בדירות דיסקרטיות שלהן, כך שהבעיה שלך נשארת בגדר סודיות. אני מניח שאחרי כמה טיפולים תתחיל להרגיש שיפור במצבך, והבעיה לאט לאט תפתר. בכל מקרה מקווה שעזרתי לך קצת ומאחל לך הצלחה בהמשך הדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורי
מודאג10/10/2016תודה רבה לך אורי.
אני איישם את אשר כתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)