מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "זונה במיטה" - פנזטיות של גבריםשחר19/05/2008
שלום,
ההתחלתי לצאת עם בחור ודי מהר נכנסנו למיטה. אני בת 28 הוא בן 31.
הבחור אוהב להיות השולט, לפעמים קצת יותר מידי, אין לי בעיה עם זה בכלליות, אני אוהבת גברים דומינטיים והסקס בינינו מעניין ומסעיר. הבעיה היחידה שיש לי היא שהוא בהגדרה שלו אוהב בחורות שהן "זונות במיטה" ולי יש בעיה עם המונח הזה. זנות נתפסת בעיניי כהשפלה, אומללות, התחתית שאשה יכולה להגיע אליה ולכן אני מתחלחלת שהוא משתמש במושג הזה. רציתי לדעת מה "הספרות המקצועית" מעידה על גברים מסוג זה. האינטואיציה שלי לא טובה, ההגיון שלי אומר שלגבר שמצהיר שהוא רוצה זונה במיטה וליידי בחוץ יש בעיה בסיסית בהבנה של זוגיות, הוא רוצה בדרכו שלו להנות מכל העולמות.
האם יש מאמרים על הפנטזיה הזו של זונה במיטה? מה זה אומר על הגבר? האם פשוט לקחת את הרגלים ולברוח ממנו? השתלטנות הזו לא מתאימה לי. אומנם אני אוהבת קצת אגרסיביות במיטה אבל גם רכות, אינטימיות ורומנטיקה - וזה לא הולך יחד עם הזונה במיטה כי "בזונה" לא משקיעים רגש, עושים את מה "שצריך" פיסית, אבל לא מתייחסים לחלק הרגשי.
אשמח לשמוע מקצועית בנושא, מעניין אותי לדעת מה הפסיכולוגיה אומרת על מקרים אלה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר היקרה
ד''ר חגית כהנא19/05/2008אסור לקחת כל כך הרבה פוסטינור
אני חושבת שאת צריכה לתקשר עם בעלך ולהחליט ביחד איתו מה התוכניות
כך את גם מנסה לרצות וגם משקרת וגם פוגעת בבריאותך
תקשרי איתו ואולי כדאי לך ללכת ליעוץ בקשר לפחד שלך מהריון לידה הורות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענית לרווית ולא לי ... תודה
שחר19/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שחר
רועי19/05/2008בגדול אם המונח "זונה במיטה" הוא זה שמרציע אותך ושום דבר אחר לא אז את יכולה להרגע זהו מונח שרובנו הגברים משתמשים בו והכוונה היא שחווינו סקס עם בחורות אנמיות בעברנו ומצאנו שקשה לנו לחיות עם זה ולכן הדרישה שלנו בחיים היא למצוא מישהי שמתאימה לנו גם ריגשית וגם פיסית ולכן הוא דיבר איתך על צורך בליידי מחוץ למיטה וזונה במיטה.
סך הכל מדובר בביטויים שאין להם כוונה מילולית להשפיל אלא לתאר את האדם המבוקש בקשר של אותו בחור.
אני יודע את זה ממקור ראשון כי זה מה שגם אני מפש ואלא הביטויים שאני משתמש בהם להגדיר לעצמי מה אני מחפש מעכשיו והלאה עם הרבה מאוד כבוד .
ציינת שעם זונה אין קשר ריגשי ולכן הביטוי כלכך דוחה אותך אבל שוב אם הוא אמר את הביטוי רק כביטוי למה שהוא מחפש בקשר אין הוא מתכוון לא להעניק לך חום אהבה ורגישות זהו רק ביטוי לתאר מה חסר היה לו בקשרים בעבר.
אם אכן את מרגישה שאינך מסופקת בקשר יתכן שהוא זה שלא מתאין לך ולהגדרות שלך למה שאת מחפשת באדם במיטה ומחוץ למיטה.
אל תשכחי שגברים ונשים הם שונים ולכן יתכן שלכל צד יש הגדרות אחרות למה שהוא מחפש וצריך למצוא את זה שעונה לצרכים שלך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמיטה
אורי19/05/2008שחר שלום
הייתי ממליץ לך לשאול אותו בשיא הפשטות והישירות,למה כוונתו.
יתכן ומדובר בשילוב מילים גסות תוך כדי הסקס, יתכן ומדובר בלבוש
בעל קונוטציה מסויימת ויתכן ומדובר במשהו אחר (חריג יותר או פחות).
לאחר שתשמעי אותו תהיה בידך האפשרות להחליט על צעדייך הבאים,
(שיתוף פעולה או לא). בכל מקרה אני ממליץ לך לא לעשות שום דבר,
(במיוחד בסקס) שאינך חפצה בו בלב שלם, הנזק על כך יהיה בהמשך!
אל לך לשכוח שאת מהווה 50% מהזוגיות וחלקך שווה לפחות כמו חלקו.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות
שחר19/05/2008תמיד טוב לקבל ולשמוע גם את הצד הגברי לכל דבר.
יכול להיות שזה באמת כזה פשוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת כזה פשוט :-)
רועי19/05/2008גברים ונשים מתנסחים בצורות שונות .
תמיד חשוב לנסות לראות את הדברים בעיניים של הצד השני אך זה חשוב גם להשאר אנחנו עצמנו ועל הצד השני לקבל אותנו כמו שאנחנו אם הוא חושב שאנחנו מתאימים.
בקיצור תנסחי לעצמך הגדרות משלך לבן זוג ותראי אם הוא עונה על צרייך רק ככה תחליטי אם אתם מתאימים או שלא :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר..
שי20/05/2008הי שחר שמי שי (בת) אני אישית דווקא מאוד מתחברת לנושא הזה במיטה הרעיון אפילו בא ממני לבן זוגי זה ממש לא שולל את הקטע לדעתי של הרגש והרומנטיקה זה פשוט גיוון במיטה.. פעם אפשר ככה ופעם ככה אותי זה אפילו מדליק למען האמת-הסקס נהיה יותר מענין יותר פתוח וחוצה דמיון מה גם שאת נכנסת לתפקיד אחר מענין שיכול לגלות לך על עצמך דברים שלא ידעת אפילו..
תנסי לחשוב על זה ככה במידה ועדין לא התחברת לנושא הזה אני חושבת שאת לא צריכה להסכים לכל פנטזיה שתבוא לחבר שלך את יכולה לנסות אבל אם זה לא מתאים לך אז אל תעשי את זה כי הגוף שלך ירגיש בזה ויתנגד גם..
**לא חושבת שאת צריכה לעזוב אותו בגלל דבר כזה פשוט תדברו על הנושא תגידי שזה לא מתאים לך ואת לא מתחברת לענין -אין לך בעיה עם סקס שתלטני אבל לא שיקרא לך זונה כי בעינייך זה משפיל ולא מתקבל..
מקווה שיסתדר לך.
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)