טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בחורה בת 34 שעברה הפלה בעקבות הריון לא רצוי לפני מס שנים. מאז שיוצא לי לקיים יחסים עם קונדום בלבדדד כי אסור לי גלולות אך עדיין אני פוחדת ולא נהנית בסקס.( אני מחכה כמו מפגרת סליחה על המילה) כמה ימים לפני המחזור ככה שאני יודעת שלא יהיה מצב להריון בנוסףףף לקונדום. שאלתי היא האם באמת ניתן להיות רגועים עם קונדום ואיך ניתן לדעת שהכל בסדר ולהיות רגועים? גם בימים של ביוץ ומספר ימים לפניהם ואחריהם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל עוד זה שאת איתו עם קונדום המולבש באופן תקין.... אין מה לחשוש מהיריון ואת יכולה להיות רגועה. מעבר לזה את יכולה לפנות לגינקולוג ולשאול על אמצעי מניעה אחרים מגלולות....
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד