אפשר להיות רגועים עם קונדום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להיות רגועים עם קונדום?
    ורד
    30/11/2016

היי
    אני בחורה בת 34 שעברה הפלה בעקבות הריון לא רצוי לפני מס שנים. מאז שיוצא לי לקיים יחסים עם קונדום בלבדדד כי אסור לי גלולות אך עדיין אני פוחדת ולא נהנית בסקס.( אני מחכה כמו מפגרת סליחה על המילה) כמה ימים לפני המחזור ככה שאני יודעת שלא יהיה מצב להריון בנוסףףף לקונדום. שאלתי היא האם באמת ניתן להיות רגועים עם קונדום ואיך ניתן לדעת שהכל בסדר ולהיות רגועים? גם בימים של ביוץ ומספר ימים לפניהם ואחריהם? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורד שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/12/2016

כל עוד זה שאת איתו עם קונדום המולבש באופן תקין.... אין מה לחשוש מהיריון ואת יכולה להיות רגועה.
    מעבר לזה את יכולה לפנות לגינקולוג ולשאול על אמצעי מניעה אחרים מגלולות....

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אך

ורד
    01/12/2016

אילו אמצעים מלבד גלולות ניתן בבקשה. כי יש לי תור לרופא עוד הרבה זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/01/2017

אני לא יודע בת כמה את...אבל....התקן תוך רחמי למשל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו