טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כ6 ימים קיימתי יחסי מין עם בחור (שאינו בן זוגי). השתמשנו בקונדום, אך לאחר שהוא גמר הוא לא יצא ממני ישר אלא כעבור מספר שניות, וזה גרם לכך שהקונדום השתחרר ממנו ונשאר תלוי באיבר מיני (לא נתקע וגם לא נקרע). ישר הוצאתי את הקונדום ואחזתי אותו בחלק הפתוח. יום לאחר מכן, לקחתי מבלית ברירה פוסטינור. אני אמורה לקבל את המחזור בעוד יומיים ואני חושבת שבעת יחסי המין לא הייתי בביוץ. אני ממש מודאגת שאני מתחילה להרגיש סימני הריון. בנוסף, יש לי סוג של הפרשה לבנה עם מעט צהוב.
האם אני צריכה לדאוג? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עדיין ממתינה למחזור... ועדיין לחוצה.... :( עשיתי שתי בדיקות הריון (תוצאה שלילית) אבל אני לא יודעת כמה הן אמינות היות וטרם עברו 14 ימים ממועד קיום יחסי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד