קונדום השתחרר ביחסי המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום השתחרר ביחסי המין
    לחוצה
    10/12/2016

שלום רב, לפני כ6 ימים קיימתי יחסי מין עם בחור (שאינו בן זוגי). השתמשנו בקונדום, אך לאחר שהוא גמר הוא לא יצא ממני ישר אלא כעבור מספר שניות, וזה גרם לכך שהקונדום השתחרר ממנו ונשאר תלוי באיבר מיני (לא נתקע וגם לא נקרע). ישר הוצאתי את הקונדום ואחזתי אותו בחלק הפתוח. יום לאחר מכן, לקחתי מבלית ברירה פוסטינור.
    אני אמורה לקבל את המחזור בעוד יומיים ואני חושבת שבעת יחסי המין לא הייתי בביוץ.
    אני ממש מודאגת שאני מתחילה להרגיש סימני הריון. בנוסף, יש לי סוג של הפרשה לבנה עם מעט צהוב.

האם אני צריכה לדאוג?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום השתחרר ביחסי המין

הוספת תגובה

• לחוצה יקרה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/12/2016

האם תשובתי שאין לך מה להלחץ תרגיע אותך? או פשוט תפני לגינקולוג על מנת להבדק בטח בעניין ההפרשהץ לגבי היריון מסופקתני.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד התשובה

לחוצה
    11/12/2016

תודה רבה ד"ר.
    האם הבנתי נכון והינך מסופק לגבי האפשרות של הריון בסיטואציה זו, באופן כללי?

בדיקת הגניקולוג עבור ההפרשה?
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיובי!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    14/12/2016

וחוצ'מזה.... איך את מרגישה היום?....שעברו כבר מספר ימים?....

עידן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לחוצה
    14/12/2016

עדיין ממתינה למחזור... ועדיין לחוצה.... :(
    עשיתי שתי בדיקות הריון (תוצאה שלילית) אבל אני לא יודעת כמה הן אמינות היות וטרם עברו 14 ימים ממועד קיום יחסי המין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו