היעדר רגישות, באמת אודה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היעדר רגישות, באמת אודה לתשובה
    בת 40
    13/02/2007

אני אישה בשנות ה-40 המוקדמות. לפני כארבע שנים, טופלתי בפרוזאק במשך כשנה, דבר שגרם לאי-יכולת להגיע לאורגזמה (תופעה ידועה בספרות). הטיפול הופסק, ומזה שנתיים איני נוטלת תרופות ואיני סובלת מדיכאון או מכל הפרעה נפשית או רפואית אחרת, פרט לזו המצוינת להלן.

לצערי, איבדתי כמעט לחלוטין את התחושה באיבר המין. אמנם, המצב השתפר קצת, אולם כמעט ואין התעוררות מינית בעת המגע, לכן קשה לי מאוד להגיע לאורגזמה, למרות שלפני הפרוזק לא התקשיתי בכך. אשמח אם תוכלו לאמר לי מה יכולות להיות הסיבות למצב זה, למי לפנות, איזה בדיקות כדאי לעשות לפני הפנייה, והאם ניתן לפתור בעיה זו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קושי להגיע לאורגזמה

18/02/2007

הקושי שלך להגיע לאורגזמה אינו נובע מהפרוזאק, שכן הפסקת עם התרופה מזמן.

הבעיה משנית לגורמים אחרים (פיזיים או רגשיים) אותם יש לברר במסגרת מרפאה לבריאות מינית. זה מה שנקרא בלשון המקצועית - "אנאורגזמה משנית". כדאי שתפני לאחת מהמרפאות לבריאות מינית מתוך הרשימה להלן - רצוי לאחת שם יש גינקולוגית. אפשר לשפר את המצב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו