טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 16 ומגיל 14 עד עכשיו שאני מאונן ואני מרגיש שהזרע קרוב לצאת אני לא נותן לו לצאת פשוט מפסיק לגרות את האיבר שאני מרגיש תחושת "דיגדוג" שהזרע בא לצאת.וזה בגלל שאני מפחד מההרגשה של האורגזמה(שמעתי שמרגישים כאבי ראש וסטלה,) אז כבר שנתיים שאני עושה את זה ואף פעם לא נותן לזרע לצאת. והבעיה היא שאחרי שאני עושה את זה שורף לי בעת שתן ואחרי שתן זה ממשיך לשרוף כמה שעות. ואני מרגיש צריבה באיזור פתח הצינור ובאיזור שמעל הפין איפה שהשלפוחית.ושאני עושה תנועות חדות כמו לקפוץ,אז שוב אני מרגיש שריפה לכמה שניות באיזור פתח הצינור ורציתי לשאול,האם זה סימן שדפקתי לעצמי את מערכת המין ואני עקר? אני מאוד בלחץ,בימים האחרונים אני בדכאון עמוק במחשבות שאני עקר,אני חייב עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה לא עקר! בטח לא בגלל מה שאתה מתאר! הכל טוב! אני לא יודע עם מה אתה מאונן אבל אולי הצריבה היא מאופו וחומר האוננות. תן לעצמך לחוות אורגזמה ותראה שלא יהיו לך כאבי ראש וסטלה.... ההפך!!! בקיצור אתה בסדר!! רק תרשה לעצמך ללכת עד הסוף!!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד