בעיות של זקפה וחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות של זקפה וחדירה
    נטלי
    01/02/2017

הי אני בת 37 ויוצאת עם מישהו בן 36 כבר 3 חודשים ומאד כיף לנו ביחד. יש המון חום וקרבה, אבל כשמגיע רגע האמת הכל מתחיל לוהט ומלא תשוקה ולפעמים הוא פתאום נעצר ומתנצל שהוא כנראה עייף או לא במיטבו. סקס מאד חשוב לי ואני לא רוצה להיפרד ממנו בגלל זה. מה גם זה חשוב אם הקשר יתפתח למשהו רציני, אני דואגת בהיבט של פוריות וכו'. אני רוצה לנסות לעזור ולראות איך ניתן להתגבר על המכשול... השאלה מה יכולות להיות הסיבות לכך? איך אפשר לגשת לזה? לדבר איתו מבלי שייעלב או שזה יבריח אותו? אני מוכנה לנסות ולעשות כל מה שצריך כולל ייעוץ, השאלה איך לגשת אליו? הוא מאד שקט באופי שלו, לא דברן ולכן אני רוצה לפנות לזה ברגישות ובאמת ממקום טוב, כי הוא חשוב לי. קצת רקע - בהתחלה של הקשר כששכבנו, הוא גמר מהר ואחר כך היו מקרים שלא והיה ממש מעולה והיו גם כמה מקרים שפשוט נעצר באמצע כמו שכתבתי למעלה. זה אף פעם לא היה פשוט... הוא לא "מאובזר" וזה קצת מאתגר בתנוחות כי זה תמיד מחליק החוצה או שהוא לא מצליח להכניס אותו. אבל אני יודעת שהוא יכול כי כשהצלחנו זה היה ממש טוב אבל היו ממש מעט מקרים שהיתה הצלחה. חשוב לי לציין שאני מעולם לא הבעתי ביקורת ותמיד הרגעתי אותו שהכל בסדר ושזה לא יטריד אותו, שנצליח בפעם הבאה, תומכת. לא נתתי לו לרגע להרגיש רע או משהו. מה עושים כדי לנסות לרדת לשורש הבעיה ולטפל בזה? תודה, נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות של זקפה וחדירה

הוספת תגובה

• שלום נטלי

אורית פס
    09/03/2017

אני משערת שהחבר שלך חווה חרדות ביצוע ולכן לא תמיד נענה ויוזם סקס. כך שכאשר הוא מעריך שצפויים לו קשיין בתפקוד המיני הוא יתחמק.
    טבעי שגם על החשק של גבר ישפיעו סיבות שונות
    אני חושבת שתוכלו להפיק מפגישת ייעוץ ואם החבר מסרב את יכולה לפנות לבד ועדיין לקבל ייעוץ זוגי שיקח בחשבון את שניכם.
    השימוש שלך במילים "הצלחנו" וכו' מעיד שאתם רואים בפעילות המינית מצב בו יש הצלחהאו כשלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו