טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מכאבים בחדירה. עברתי רופאי נשים רבים והם לא עזרו לי בעניין. באופן עצמאי פניתי לייעוץ מיני - סקסולוגית דרך הקופה, והתחלתי בעזרתה אימון עם מאמנים. אני לא מרגישה בנוח בטיפול, היועצת מלחיצה אותי ואומרת שאני לא מתקדמת מספיק וכבר נהייתה לי ממש טראומה מכל העסק. האם מישהי חוותה בעיה כזאת ופתרה אותה? אשמח לטיפים ועיצות בנושא. כי הנושא של הוגיניסימוס הוא לא מוכר אצל הרופאי נשים. הבנתי שיש טיפול פיזיותרפי לרצפת האגן,האם זה עוזר? והבנתי שיש מרפאות תפקוד מיני בבתי החולים. איך הכי יעיל לטפל? ומה הפרוצדורה? כי אני ממש מבולבלת ומיואשת. אני גרה בחדרה אך מוכנה לנסוע יותר רחוק כדי לטפל בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם נשלל וסטיבוליטיס או שאינך יודעת על מה אני מתכוון. בנוסף תשאלי בקופה על פזיותרפיסטית של רצפת האגן שמתמחה גם בוגיניזמוס. הייתי מכוון אותך אלינו לאיכילוב שיש טיפול משולב רפואי סקסולוגי ופזיותרפיה.... אבל....עדיף קרוב לבית. ובכי חשוב הבעייה פתירה!!! את תקיימי יחסי מין ללא קושי!!! את תוותרי!!
עידן מיליצ'ר
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד