שפיכה מוקדמת ותרופות נגד דכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת ותרופות נגד דכאון
    dov
    16/02/2017

אני סובל שנים משפיכה מוקדמת, לאחרונה לקחתי כדור שנקרא סרטרלין נגד חרדות, וזה פתר לי את הבעיה, כעת אני נגמל מהתרופה, מה אני יכול לעשות בכדי לשמר את ההשפעה המועילה של התרופה גם לאחר הגמילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום DOV

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/02/2017

ראשית מקווה שאתה יותר טוב מבחינה רגשית. מעבר לזה הכדורים נותנים את התגובה הטובה ביותר לשפיכה. אם אתה רוצה לשמר את העניין פנה לטיפול התנהגותי בשפיכה מוקדמת או יש אפשרות דרך האינטרנט לרכוש כדור שנקרא PRILIGY שנוטלים אותו רק לפני קיום יחסי מין על מנת לעכב שפיכה.
    אישית אני ממליץ לך לפנות לייעוץ מקצועי!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי בטיפול

דוב
    17/02/2017

ושום דבר לא החזיק,

אני מוריד את הכדורים כיגמרתי עם החרדות
    הכדור בטוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוב

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/02/2017

בכדור בטוח..... כמו כל כדור אחר יהיה כתוב עליו תופעות לוואי כאלו ואחרות...אבל בגדול "מספק ת'סחורה"
    ושוב אל תהסס לפנות לייעוץ מקצועי אפילו אם היית ולא עזר.... תמיד שי סקונד אופיניון!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו