מתביישת להסביר לבעלי איך לגעת באיבר המין שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתביישת להסביר לבעלי איך לגעת באיבר המין שלי
    לאה
    06/03/2017

שלום, אני ובעלי נשואים כבר יותר מעשר שנים, אבל אין בינינו תקשורת מינית. הוא בא מבית חד הורי, בו מין היה נחשב למשהו אסור ולא טוב, ואני למעשה בת הזוג הראשונה שלו.
    בשנים הראשונות ניסיתי להסביר לו מה עושה לי טוב, אבל התגובות שלו היו רתיעה ושלא כיף לו ככה ואני שתלטנית. כיום לצערי אין בינינו הרבה מגע מיני, אבל כשכבר יש, אז מבחינתי זה לא נגמר כל כך טוב לאחרונה.
    אני מרגישה שבעלי לא כל כך יודע מה טוב ומה לא טוב לאיבר המין, ואני מתביישת להגיד לו. הרבה פעמים אנחנו מנסים לעשות מקלחת רומנטית, והוא מנסה לגעת בי שם עם ידיים מליאות בסבון שעושה לי שורף, או שהוא נוגע באיזור הישבן, ואז באיזור איבר המין, או שלפעמים סתם הוא נוגע לי חזק מדי.
    אחר כך במשך ימים שלמים אני סובלת, שורף לי עד דמעות כשאני עושה פיפי, אני בטוחה בגלל העברת חיידקים , וממש רע לי. מצד שני אני עוד אישה צעירה, יש לי ימים שאני מליאה בתשוקה, אני לא רוצה לבגוד אלא לממש אותה עם בעלי, ונכון לעכשיו מה שקורה לא טוב לי בכלל.
    אני ממש מתביישת לדבר איתו על זה, וגם מפחדת שוב שהוא יגיד שאני שתלטנית.
    אשמח לשמוע איך אפשר להעביר לו את המסר בצורה נעימה וידידותית , או אם יש סרט שמסביר בדיוק איך לגעת (ספרים הוא לא קורא )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לאה

אורית פס
    09/03/2017

את מתארת חיי מין מתסכלים מאד וחבל שהתקשורת המינית ביניכם חסומה ואת כל כך מתביישת לפתוח עם בעלך את הנושא.
    לפעמים כדאי לנסות לדבר על נושא מיני עם הפרטנר לא במיטה אלה בשיחת פנים אל פנים כששניכם נינוחים וקשובים תוך שיש להימנע מפידבק בקורתי \מאשים ולדבר ראשית על מה שטוב..כמו למשל שאת מלאת תשוקה כלפיו ורוצה לממש זאת אתו בלבד.

באם תמשיכי להתקשות בתקשורת אני מציעה לפנות לגורם טיפולי שיעזור בכל מה שאתם מתקשים אתו
    זכרי שגופך הוא בבעלותך ואת לא אמורה לקבל בשתיקה מגעים שאינם נעימים או שממש גורמים לגרוי בעור. את חייבת למצוא דרך לשנות את המצב, כי הנזק לטווח ארוך יכול להיות גדול יותר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו