קונדום שלא מולבש כמו שצריך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום שלא מולבש כמו שצריך
    ניצה
    17/03/2017

שלום, אתמול קיימתי יחסי מין ואני מודאגת. לבן זוגי אין כל נסיון עם יחסי מין ולי יש אבל אף פעם לא הייתי זו שמלבישה את הקונדום זה תמיד היה התפקיד של הגבר. כיון ששנינו לא יודעים איך להלביש את זה נכון, אז ניסינו, ואני חוששת שהקונדום לא היה מולבש כמו שצריך, השארנו קצת רווח איפה שצריך למעלה, אבל הוא גם לא היה מולבש עד סוף הפין. הוא גמר בחוץ. האם יש חשש להריון או למחלות מין מהלבשה לא נכונה של הקונדום בפעם הזאת? כי הבנתי שגם יכולוץ לצאת טיפות אהבה ומזה אפשר להיכנס להריון. אשמח לתשובה כמה שיותר מהר...כי אני מןדאגת. תודה וסופש נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניצה שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/03/2017

מתוך מה שאת מתארת אין לך מה לדאוג!!!
    מה שיהיה נכון כדי לחסוך דאגות עתידיות זה להגיד לבן זוגך שיתאמן בהלבשת קונדום ללא קשר ליחסי מין.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום שלא מולבש כמו שצריך

ניצה
    17/03/2017

תודה רבה על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו