מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיות על מישהו אחראדווה12/04/2017
הי...כמה שאלות של "מתחילה"...
1.אני יוצאת עם מישהו, אמנם אין לי עדיין רגשות אליו אבל יש משיכה.יש משחק מקדים בו אנו מתגפפים והוא אוהב לרדת..אותי זה קצת פחות מרגש...כאילו מעדיפה יותר מגע ידני אבל לא ברמה שאני נגעלת או משהו אז זורמת עם זה..העניין הוא שבשתי האופציות אני מתקשה לגמור ,זה יכול לקחת מלא זמן עד שאפילו אני מתעייפת...או שאני מנסה כבר בהתחלה לפנטז ולהתרכז במחשבות על דברים שאני חושבת שאני מאוננת וזה כבר עוזר...השאלה אם זה נורמלי ?כי אם אני חושבת על דברים אחרים שעושים לי חשק לגמור אז למה אני צריכה אותו כבר מסתדרת עם אוננות...בקיצור בגלל שאני די בהתחלת צבירת נסיון מיני לא יודעת אם כה זה שמפנטזים על מה שרוצים ולא על מי שנמצא איתנו??והאם יש סדר מסוים למשל הוא יורד לי עד שגומרת ואז יש חדירה עד שהוא גומר..יש הרי מקרים ש"הסדר" שונה או שזה הכי טוב כך כי האישה רטובה?...סליחה על הבורות אבל שואלת ברצינות
2.האם כשאישה יורדת לגבר והוא לא עם קונדום יש סיכוי להידבק חלילה אם יש לגבר איידס?
תודה
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אדווה13/04/2017הי..משום מה הכותרת שרשמתם היא לא הכותרת שאני רשמתי...על מנת שהתשובה שתינתן לי לא תינתן בגלל אי הבנה אני רק רוצה להבהיר שאינני מפנטזת על מישהו אחר מציאותי שיש לי חשק בו...אלא על סיטואציות שמפנזים עליהן כשמאוננים לבד ולא בהכרח על מישהו שנדלקתי עליו והא לא הנוכחי..לדעתי זה היה חשוב להדגיש...והשאלה אם כשאני עם מישהו גם אם עדיין לא בקשר רומנטי וללא רגש אני יכולה להגיע לסיפוק אם אני מרוכזת בו או שזה בסדר לפנטז כל עוד זה עוזר לי להגיע לסיפוק...תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)