מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות לאחר יחסי מיןדינה06/05/2017
בעלי משתמש בויאגרה
אחרי שקיימנו פעמיים יחסי מין בבוקר ופעם בערב לפני, הוא גם אונן באותו בוקר .
האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינה שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר06/05/2017אני לא עוסק בהגיון.....
אין לי מושג בני כמה אתם...בן כמה בעלך, אבל את מתארת משהו שאינו יוצא דופן בהכרח.
זה קורה במשפחות הכי טובות :-)
השאלה שלי היא מאיזו סיבה נטל ויאגרה?, רק בשביל הכיף?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לאחר יחסי מין
דינה07/05/2017בהמשך להודעתי. הוא נוטל ויאגרה בגלל בעיות זיקפה. הוא בן 67 אני בת 60. האם אתה חושב שיכול להיות שהוא לא מסופק מיחיסי מין ו משלים נם באוננות אחרי שעה? אני חשה חסרת בטחון במשיכה שלו אלי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום שתורידי מבטחונך!!
ד``ר עידן מיליצ`ר07/05/2017ובטח לא ממי שאת כאישה ומהיותך מושכת לגילך!!
יחד עם זאת....אכן מעלה סימן שאלה.
האם בזמן שקיימתם יחסי מין הוא הגיעה לגמירה ושפיכה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לאחר יחסי מין
דינה07/05/2017תודה על המענה המהיר. הוא טוען שהגיע לשפיכה אני קצת סקפטית כי הנוזל היה מעט ושקוף.
שאלה נוספת ברשותך, בעלי טוען שכשהוא מאונן עם ויאגרה האורגזמה חזקה יותר מאשר אוננות ללא אורגזמה(יודעת שהוא יכול לאונן גם ללא ויאגרה) השאלה נשאלת מאחר שהוא לקח איתו ויאגרה כשנסע לחו"ל ואני התחלתי לחשוד יש דברים נסתרים.... מאז אני לא רגועה וכל הזמן בודקת אותו. ולכן מעסיק אותי אם הוא נמשך אלי לא אם אני אשה מושכת. תודה רבה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה יקרה
ד``ר עידן מיליצ`ר07/05/2017את שואלת שאלה שאין לי מענה לגביה.
נכון שאני יכול לכתוב לך עכשיו תיאוריות רבות שאפשר לעשות עליהן מספר דוקטוראטים...... אבל.....
מה שחשוב מבחינתי זה איך את מרגישה עם עצמך?!
יש נשים בגילך שמרגישות "זקנות בלות"...סליחה על הבוטות......
ויש נשים המרגישות שוות מיליון~!!
ללא קשר לבעלך.... איך את מרגישה עם עצמך!!!???
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)