מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנאה בחדירה של גבר לאישהאמיר31/05/2017
שלום רב אני מפנה את השאלה שלי לדר עידן או פרוספור רפי חרותי.
שאלתי היא כזו,לרוב אנו עסוקים בכך האם האישה נהנת מהחדירה כלומר יש שיגידו שדווקא באיבר החיצוני שלה וכו אני רוצה לשאול על ההנאה של הגבר .
ושאלתי היא כזו ,גבר שמביא ביד לצורך הענין מרגיש חיכוך חזק וגם הכח ביד עובד אחרת מהתזוזה במיטה לרוב ..
שגבר חודר אל אישה איך חיכוך ממש חזק (לפחות אצלי תמיד הרגשתי שזה כאילו סתם להכניס למקום ריק אוויר) ולכן לא עמד לי תמיד וגם לא גמרתי ככה.
אבל בלי קשר אלי ,אני באמת מנסה להבין מה ההנאה של גבר מהחדירה עצמה ? הרי האיבר של האישה מתאים את עצמו לגודל של האיבר עבה ארוך דק או לאו ,ולכן ממה הוא נהנה?
אני מבין כאלו שחודרים אנאלי כי אז יש להם חיכוך יותר טוב .
וגם אני לפעמים חושב לעצמי שלא נהנים מהחדירה עצמה אלא מהסיטוצאיה לגעת באישה
חשובה לי התשובה מאוד מאוד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אמיר
ד``ר עידן מיליצ`ר31/05/2017בשאלתך אתה מעלה דיון ארוך מאוד.
כל גבר נהנה ממגע שונה. אחר אוהב אוראלי אחד אוהב וגינאלי אחד אוהב ידני ואחד אוהב אנאלי....
אולי אתה מאונן חזק...ואז בחדירה לאישה אתה לא כ"כ מרגיש את מה שהרגלת את איבר המין שלך.
אולי תנוחה אחרת תשנה את התחושה שלך...
נסה כל דבר ותיווכח וללא קשר גם אם לא....אז תעשה את מה שאתה ממנו נהנה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין לא מבין ..
אמיר31/05/2017שלום דר עידן תודה על המשוב
אך עדין רובם של האנשים עושים חדירות כלומר כן אמורים להנות מהחדירה ...וזה שאני עושה חזק נכון אבל הרבה מחבריי עושים חזק אבל נהנים מהחדירה ואני מנסה להבין מה הנאה יש בה בחיוכך שלה ?זו ההנאה שאמורה להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/06/2017ההנאה היא מהחיכוך והתחושה של החיבור המשותף.
נכון שמעבר להנאה בתחושה על האיבר, יש גם הנאה רגשית
נסה פעם כשאתה מקיים יחסי מין מלאים להיות בתוך הבחורה ולא לזוז. תתמקד בתחושה באיבר ובקש ממנה לכווץ את איבר המין שלה... אולי זה יתן לך חוויה אחרת...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)