מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על גברים ונשיםסיגל04/06/2007
היי
בהתחלה בעלי ואני היינו שוכבים פעם בשבועיים שלוש שזה לא היה לטעמי רציתי יותר וכשהייתי אצל הוריי עקב לימודים באזור שלהם הייתי מנסה לחרמן אותו באס אמ אס ושולחת לו הודעות מה אני רוצה לעשות לו בדיוק וכשאני בבית עם בעלי שןמדבר לא יוזם ולא כלום
גם בהתחלת נישואין משום שהתחתנתי בתולה הייתי קצת אגרסיבית כלפיו הייתי אומרת לו נשק אותי פה...שם...יותר מהר יותר לאט והמגע שלי לא היה עדין במיוחד...
לפני כ3 שבועות דיברנו על זה הוא אמר שהוא לא אוהב רמזים כאלה בפלאפון אם כבר רק בדיבור בפלאפון ושיהיו רמזים עדינים לא זיין אותי אלא עשה איתי אהבה לא אמצוץ לך (באופן כללי לא נוח לו להגיד כוס גם) הוא אמר שרוצה שאהיה עדינמה ושעכשיו אני שולטת מדי וגם היה לו מוזר שאני לא מחליפה בגדים לידו (מה לעשות?השמנתי כ10 ק"ג מאז החתונה ובהחלט מתכננת דיאטה שאחלזור למשקל התקין שהיה לפני חתונה כי היה לי גוף יפה)
פשוט מאז השינוי מצידי(שיניתי גישה למין כדי שיהיה יותר סקס):לא להלחיץ אותו לסקס בלי אס אמ אסים ונגיעות עדינות בלי יותר מדי הכוונה והשתלטות הוא יוזם איתי יותר סקס
שאלה ראשונה למה גברים רוצים נשים עדינות?
שאלה שניה:הבעיה שגם הוא עדין מדי ואני אוהבת גבר שמביע את תשוקתו בצורה עזה מגע חזק דיבור מלוכלך לעשות סקס כמו בסרטים איך אני גורמת לו לעשות ככה מבלי להוריד ממנו את החשק?(קראתי המון ספרי סקס ובכל זאת כל אדם ותכונותיו)
סך הכל אנו נשואים עשרה חודשים.
אולי גם בגלל שאני גבוהה ממנו ב5 ס"מ מורידה קצת מהגבריות שלו נ.ב-מחוץ למיטה אני ממש לא שולטת והוא טיפוס שאוהב שמה שהוא רוצה יקרה שירגיש שליטה בכל תחומי החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על סיגל
ד''ר חגית כהנא05/06/2007הרושם שלי שאת נבוכה עדין מכל נושא המין ומנסה להתגבר על כך על ידי לקיחתו למקומות קיצוניים.
החיים זה לא סרט .
לפי הרושם שלי אינכם מכירים די אחד את השני והשיחה שבה הוא אמר לך מה גורמת לו הפניה התקפנית שלך חשובה מאד
נסי להרגיש חופשיה לידו, נסי להכיר את הגוף שלו ומה הוא אוהב, נסי להכיר גם את עצמך ואילו מגעים את אוהבת
גם אם עלית 10 ק"ג זו אינה סיבה לא להתפשט על ידו ואני מניחה שגם לקיים יחסים בחושך.
תרגיעי תני זמן להיכרות ולפתיחות אחר כך אפשר יהיה לגוון ולהתפרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת...
סיגל05/06/2007לקיים יחסים בחושך?
אני מעדיפה לעשות דיאטת רצח ולא לעשות סקס בחושך
לא אהבתי את המשפט הזה בכלל!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושך
ד''ר חגית כהנא05/06/2007סיפרת שאינך מתפשטת מול בעלך הנחתי שאת מתביישת ואתם מקימים יחסים בחושך ואם טעיתי אני שמחה.
המסר העיקרי של תשובתי שתעסקו יותר בהיכרות שלכם זה עם זו ותבררו מה אתם אוהבים ואיך...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חגית
רינת05/06/2007תודה על העצות בכל מקרה את צודקת
אבל לעשות סקס בחושך אני לא מוכנה דווקא כשאני עושה סקס אני מרגישה מאושרת ולא יכפת לי כ"כ מהמשקל מדובר רק כשאני מחליפה בגדים אני מתביישת לידו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושר
ד''ר חגית כהנא05/06/2007אני שמחה שסקס גורם לך לאושר אבל העירום הוא חלק מזה
אני האחרונה שאתנגד לסקס באור
שם המשחק - סבלנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)