טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לכל אחד מהמבינים: אני חא נוהג להיכנס בד"כ לפורומים האלה אך בחודשים האחרונים אני מרגיש שחיי המין שלי בדעיכה! בתק' האחרונה חברה שלי מדוכאת מאיך שהיא נראת לדעתי בלי סיבה וכנראה כתוצאה מכך כמות הפעמים שאנחנו שוכבים קטנה משמעותית אנחנו שוכבים בערך פעמיים בשבוע וזאת לאחר שכל פעם שאני יוזם אני מתאכזב, לדוגמה פעם פתאום כואב לה הראש, פעם היא מבואסת, םעם היא נרדמת. המקרה המבאס ביותר זה שהיא מפסיקה אותי בטענה שהיא עייפה או לא מרגישה טוב אבל אחרי חצי שעה מרגישה מספיק טוב כדי לעשות דברים אחרים מאמצים כמו ללכת לחדר כושר וכו'ץ חשוב לציין שאנחנו זוג בני 21 ויחד כבר מתק' התיכון וידענו ימים יפים יותר מכל הבחינות! האם לדעתכם הבעיה פתירה ואם כן כיצד? בתודה מראש ליאור :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד