מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריפה וכאב לאחר אוננותאנה26/06/2017
שלום רב.
אני בת 22, היתי בתולה עד לא מזמן,קיימתי נכון לכרגע יחסי מין רק פעם אחת,שהיתה מדהימה,הכל הלך חלק, ללא כאב ללא דם, לא היתה לי שום צריבה בשתן לאחר מכן או כאב ואלה יחסי מין שלקחו בערך חצי שעה.
בכל אופן, לאחרונה היתי מאוננת ומחדירה חפצים ללא הגנה כלשהי, כמובן שכרגע אני כן שמה עליהם משו,לא יודעת אם זה קשור, בכל אופן האוננות שפעם היתה בלי חדירה של גוף זר הפכה לעם חדירה עכשיו שאני לא בתולה, אבל המון פעמים בזמן שהיתי מכניסה ומוציאה את החפץ, היה שורף לי מאוד, בזמן האחרון מה שקורה זה שפשוט אני חייבת פיפי, כואב לי,ובזמן הפיפי פשוט שורף לי והכאב נעלם רק אחרי כמה שעות.
חשוב לי לצין שזה לא היה ככה כשעשיתי יחסי מין,לא כאב לי,היתי רגועה ממש,לא שרף לי,לא היתי צריכה פיפי ואלה היו יחסי מין מוגנים.
השאלה שלי,מה זה יכול להיות?אולי כן מחלה כלשהי? אולי דלקת? אני מפחדת לקיים יחסי מין שמה ישרוף לי כי זה בלתי נסבל..בנוסף אני אצין שכשאני מאוננת אני לא הכי,רטובה בעולם ולפעמים אני מחדירה בכוח וגם לא הכי נעים לי ואני לא ממש פתוחה,לעומת זאת כשקימתי יחסי מין היתי ממש פתוחה ונינוחה ורטובה מאוד...יכול להיות שיש קשר?אני אשמח לתשובה טובה,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2017כל תשובה ואפילו הטובה ביותר, לא תהיה מספיק מהימנה ומקצועית כי יהיה נכון שתפני לגינקולוג/ית לבדיקה על מנת לקבל מענה מה לעשות.
אל תחכי...חבל לסבול..יש מה לעשות!
גשי לרופא/ה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)