שריפה וכאב לאחר אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפה וכאב לאחר אוננות
    אנה
    26/06/2017

שלום רב.
    אני בת 22, היתי בתולה עד לא מזמן,קיימתי נכון לכרגע יחסי מין רק פעם אחת,שהיתה מדהימה,הכל הלך חלק, ללא כאב ללא דם, לא היתה לי שום צריבה בשתן לאחר מכן או כאב ואלה יחסי מין שלקחו בערך חצי שעה.
    בכל אופן, לאחרונה היתי מאוננת ומחדירה חפצים ללא הגנה כלשהי, כמובן שכרגע אני כן שמה עליהם משו,לא יודעת אם זה קשור, בכל אופן האוננות שפעם היתה בלי חדירה של גוף זר הפכה לעם חדירה עכשיו שאני לא בתולה, אבל המון פעמים בזמן שהיתי מכניסה ומוציאה את החפץ, היה שורף לי מאוד, בזמן האחרון מה שקורה זה שפשוט אני חייבת פיפי, כואב לי,ובזמן הפיפי פשוט שורף לי והכאב נעלם רק אחרי כמה שעות.
    חשוב לי לצין שזה לא היה ככה כשעשיתי יחסי מין,לא כאב לי,היתי רגועה ממש,לא שרף לי,לא היתי צריכה פיפי ואלה היו יחסי מין מוגנים.
    השאלה שלי,מה זה יכול להיות?אולי כן מחלה כלשהי? אולי דלקת? אני מפחדת לקיים יחסי מין שמה ישרוף לי כי זה בלתי נסבל..בנוסף אני אצין שכשאני מאוננת אני לא הכי,רטובה בעולם ולפעמים אני מחדירה בכוח וגם לא הכי נעים לי ואני לא ממש פתוחה,לעומת זאת כשקימתי יחסי מין היתי ממש פתוחה ונינוחה ורטובה מאוד...יכול להיות שיש קשר?אני אשמח לתשובה טובה,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפה וכאב לאחר אוננות

הוספת תגובה

• אנה שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    26/06/2017

כל תשובה ואפילו הטובה ביותר, לא תהיה מספיק מהימנה ומקצועית כי יהיה נכון שתפני לגינקולוג/ית לבדיקה על מנת לקבל מענה מה לעשות.
    אל תחכי...חבל לסבול..יש מה לעשות!
    גשי לרופא/ה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו