מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרגישה אהבה לסקסחגית29/06/2017
היי, אני מרגישה די מאוכזבת מעצמי, אני בת 22.5 ויצא לי לחוות סקס , לא פעם ולא פעמיים עם מישהו שהיה איתי בקשר.. בלי שום קשר לפרידה שלנו , גם שהייתי איתו וגם בלעדיו לא הרגשתי שכיף לי בסקס , היינו משנים תנוחות ןמנסים לגוון קצת את ההנאה , היה לי חם, הרגשתי קצת רטובה אבל בחיים לא הגעתי לתחושה של " וואוו היה לי כיף בא לי שוב " ההיתי אומרת לו את זה והוא ניסה כל דרך לשפר.. אני כבר אמרתי לו שכן זה בסדר , זה עבר ,
מרגישה שליהיות בןדדת וזה בסדר..
עכשיו שאני לבד ומנסה לאונן ומשתמשת בחומר סיכה עדיין מרגיש לי אותו תחושה.. לא נהנת , סיפרתי לחברות הם אמרו שזה מוזר ושסקס זה דבר כיף , ושאולי משהו מוריד לי תחשק.. אני לא יודעת עד כמה זה נכון ,
לא מדליק אותי להשתפשף בגבר , או שבחור נוגע בי פתאום בלי כוונה אפילו באוטובוס לא מחייב מין, מרגיש לי נורא , לא יכולה שנוגעים בי , אני לא יכולה ליהיות עם כל אחד , מישהו ישב לידי באוטובוס לפני כמה זמן והיד שלו נגעה לי ברגל שהוא הרים את התיק שלו והרגל שלי היתה חשופה הגעתי לבית וישר התקלחתי , לא יודעת מה לעשות , הלכתי רק לפני 4 שנים לרופא ואני לפעמים חושבת מה יהיה כשאצטרך בדיקה כללית או משהו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר07/07/2017צר לי שאני עונה לך בקצרה, אך מתוך כל מה שכתבת... וכל הכבוד ל על הפתיחות!, יהיה נכון שתפני לתהליך טיפולי שיעזור לך להבין את הדבארים לעומקם ולשנות אותם עד כמה שאפשר.
אל תהססי זה תהליך שיתרום, יעזור , ישפר ויביא אותך למקומות אחרים בהרגשה ובהתנהלות
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך טיפול
חגית11/07/2017איפה הטיפול הזה נמצא ומה יתנו לי ? יש מצב שלא יבדקו אותי פיזית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית
ד``ר עידן מיליצ`ר11/07/2017הטיפול מוכר וניתן בכל קופ"ח או בי"ח שבו יש מרפאה לטיפול מיני.
בטיפול אין בדיקה גופנית ובטח לא יעשה דבר כזה או אחר שלא תרצי.
הטיפול הוא סקסולוגי ממקום פסיכולוגי לא פיזי/רפואי.
אל תהססי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)