לא מרגישה אהבה לסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרגישה אהבה לסקס
    חגית
    29/06/2017

היי, אני מרגישה די מאוכזבת מעצמי, אני בת 22.5 ויצא לי לחוות סקס , לא פעם ולא פעמיים עם מישהו שהיה איתי בקשר.. בלי שום קשר לפרידה שלנו , גם שהייתי איתו וגם בלעדיו לא הרגשתי שכיף לי בסקס , היינו משנים תנוחות ןמנסים לגוון קצת את ההנאה , היה לי חם, הרגשתי קצת רטובה אבל בחיים לא הגעתי לתחושה של " וואוו היה לי כיף בא לי שוב " ההיתי אומרת לו את זה והוא ניסה כל דרך לשפר.. אני כבר אמרתי לו שכן זה בסדר , זה עבר ,
    מרגישה שליהיות בןדדת וזה בסדר..
    עכשיו שאני לבד ומנסה לאונן ומשתמשת בחומר סיכה עדיין מרגיש לי אותו תחושה.. לא נהנת , סיפרתי לחברות הם אמרו שזה מוזר ושסקס זה דבר כיף , ושאולי משהו מוריד לי תחשק.. אני לא יודעת עד כמה זה נכון ,
    לא מדליק אותי להשתפשף בגבר , או שבחור נוגע בי פתאום בלי כוונה אפילו באוטובוס לא מחייב מין, מרגיש לי נורא , לא יכולה שנוגעים בי , אני לא יכולה ליהיות עם כל אחד , מישהו ישב לידי באוטובוס לפני כמה זמן והיד שלו נגעה לי ברגל שהוא הרים את התיק שלו והרגל שלי היתה חשופה הגעתי לבית וישר התקלחתי , לא יודעת מה לעשות , הלכתי רק לפני 4 שנים לרופא ואני לפעמים חושבת מה יהיה כשאצטרך בדיקה כללית או משהו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגישה אהבה לסקס

הוספת תגובה

• חגית שלום

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/07/2017

צר לי שאני עונה לך בקצרה, אך מתוך כל מה שכתבת... וכל הכבוד ל על הפתיחות!, יהיה נכון שתפני לתהליך טיפולי שיעזור לך להבין את הדבארים לעומקם ולשנות אותם עד כמה שאפשר.
    אל תהססי זה תהליך שיתרום, יעזור , ישפר ויביא אותך למקומות אחרים בהרגשה ובהתנהלות

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך טיפול

חגית
    11/07/2017

איפה הטיפול הזה נמצא ומה יתנו לי ? יש מצב שלא יבדקו אותי פיזית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגית

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/07/2017

הטיפול מוכר וניתן בכל קופ"ח או בי"ח שבו יש מרפאה לטיפול מיני.
    בטיפול אין בדיקה גופנית ובטח לא יעשה דבר כזה או אחר שלא תרצי.
    הטיפול הוא סקסולוגי ממקום פסיכולוגי לא פיזי/רפואי.
    אל תהססי!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו