מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נורמלי או לא נורמלי?אישה11/09/2017
שלום. אני נשואה זה 14 שנה, בעלי הראשון שלי.
בזמן האחרון הוא רוצה הרבה- הרבה מאוד! ולי זה קצת קשה...
אני טיפוס שלא ממש אוהב את הסקס. אני כן יכולה להתגרות כשזה מתחיל, אבל אני גם יכולה להיות הרבה זמן בלי...(זה נורמלי?) (פעם זה היה בתדירות כ"כ רחוקה שאני חיכיתי לזה.. היום הוא רוצה כל יום...)
אני טיפוס מאוד רציונלי ואיסטניסטית - ישר אחרי אני קמה ומתקלחת, ומארגנת הכל שאם אחד הילדים יקומו לא יראה ולא יריח כלום, ואהיה זמינה ופנויה בשבילם...
בעלי מתבאס עלי שאני לא משחררת- אבל אני פשוט לא יכולה! אני מרגישה רע שאני לא נותנת לו את מה שהוא רוצה ב100 אחוז... אציין כי הוא מכיל ומבין אותי, אבל אני מרגישה לא טוב עם עצמי, אני שאני אולי לא בסדר שהרי כולם רוצים סקס...
הוא אומר לי מפורשות שהוא רוצה בתדירות גבוהה- ואני רק חושבת על זה אני נחרדת.. רצות בעיני המחשבות על הזמן, על מה יהיה אח"כ, מתי נלך לישון בגלל הסקס והאם אצליח לקום מחר בבוקר....
רציתי לגעת- האם זה נורמלי שאני לא ממש מחבבת סקס? שאני נגעלת מזה- מהריח, מהרטוב?
מה התדירות הנורמלית לעשות סקס? (אם יש בכלל מדד לכך או שזה תלויי זוג...)
ואיך טיפול מיני יכול לעזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישה שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר21/09/2017את מתארת משהו נורמאלי לחלוטין הן בהתנהגותך והן בהתנהגות של בעלך. כמעט בכל זוג יש פער בצרכים וברצונות המיניים. בכל זוג יש גם שוני התפיסה מתי, איך, כמה, למה וכו'...
יחד עם זאת, אם את רוצה לעשות שינוי אז או שתתאימי את עצמך אליו , תלכי לקראתו ושיהיה יותר מין. "
משביעו רעב ומרעיבו שבע"
או שתפני לטיפול מי י שיעזור לך להבין יותר טוב את מקור התנהגותך ולעשות שינוי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)