טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אורך הפין שלי כאשר הוא רפוי הינו כ-2 ס"מ לכל היותר. כאשר רפוי אך מתוח הינו כ-7 ס"מ. כאשר בזיקפה כ-14 ס"מ. כל המידות הינם מבסיס הפין. אני בן 24 ואני סובל מעודף משקל (כ105 ק"ג) ונלקח בחשבון שהשומן מסתיר את הפין, מידות אלו היו גם שלא היו שומנים והייתי עם משקל נמוך. אין לי בעיה עם גודל הפין בזקפה. השאלה שלי היא לגבי גודל הפין במצב רפוי, האם זה תקין? כמו כן לא מעט קורה שהפין" נכנס" פנימה (כמו ראש צב) וזה מפריע לי. בעיקר בפעילות גופנית). אודה לעזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צר לי על התחושה שלך.... באופן עקרוני תקין! באופן מעשי ומאוד קל לי להגיד ואני יודע כמה קשה לעשות, תעשה דיאטה ואז גם גודל איבר המין שלך יראה לך אחרת לגמרי!!
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד